hur man kan inreda med en trädgård stängsel i ditt vardagsrum

hur man kan inreda med en trädgård stängsel i ditt vardagsrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-01

Oavsett om du har en shabby chic land vardagsrummet eller en sofistikerad loft utrymme i behov av en kontaktpunkt, dekorera med arkitektoniska element som stängsel kan vara billig och iögonfallande. När du väljer en gammal bit trädgård staket skapar du en dramatisk linjär visar att förändringar i spelet mellan ljus och skugga. Välj en stor display utrymme, till exempel väggen ovanför en soffa eller öppen spis, så att gäster ser din spännande stängsel konst som de kommer in i rummet

Du behöver:.
Fence bit
. Tvålvatten.
Rag.
Fine sandpapper.
Spik eller träskruv.
Hammer.
Skruvmejslar.
Eye skruvar.
Bild tråd eller kabel.
Nåltång.
Tung tavelkrokar eller spikar, eller plugg och skruv.
Måttband.
Penna.


1.
Leta efter en solid konstruktion trästaket avsnitt på gård försäljning, loppmarknader eller i din egen bakgård.
2.

Rengör stängslet enheten. Torka ytan med en fuktig trasa och lite tvålvatten för att avlägsna smuts och buggar.
3.
Knock bort lösa färg som kan flagna efter stängslet är hängd. Slipa försiktigt någon chipping måla på staketet med fint sandpapper.
4.
Spik eller skruv lös trä plankor, om nödvändigt, för att stärka stängslet innan du visa det.

5.
vilken sida kommer att vara "front" eller synlig sida av stängslet för visning. Studie båda sidor och välj den som verkar mest rustik eller ren, beroende på utseendet du går för.
6.
Lägg ansiktet staketet bit ner på en plan yta. Skruv tunga öga skruvar på baksidan av stängslet bit i varje ände, precis som du skulle sätta öga skruvar på en tavelram.
7.
String en längd av tunga kabel eller tråden från öga skruv mot öga skruv, emballering överskottet kabeln i båda ändarna kring centrum tråden att hålla i ändarna från att dra loss. Bind wraps med maskeringstejp för extra säkerhet. Tråden ska ligga över hela baksidan av stängslet likt bild tråd ligger över hela baksidan av en tavla. Se till att kabeln inte är så lång att den sträcker sig ovanför stängslet stycke när hängde.
8.
Mäta höjden och bredden på ditt stängsel stycke och höjden och bredden på din skärm utrymme. Subtrahera stängslet höjd från displayen rymden höjd, och staketet bredd från displayen rymden bredd. Dividera skillnaden för varje på mitten. Höjden siffra är mängden displayen utrymme att lämna i toppen och botten av staketet, bredden siffran är storleken på displayen utrymme att lämna på varje sida av staketet. Markera var dessa mätningar faller på väggen i ljus penna.
9.
Plocka upp stängslet stycke av tråd, med tråd som ligger över fingrarna på båda händerna. Obs vars högsta punkt av kabeln vidrör ryggen av stängsel. Lägg stängslet bit ner, markera höjdpunkten och mäta från toppen av stängslet till den höjdpunkt. Denna siffra talar om för dig var du skall installera naglar eller tavelkrokar i väggen. Mät att avståndet från toppen blyertsmarkering på väggen och markera placeringen för två spikar eller krokar jämnt fördelade från centrum. Sätt spikarna eller krokar i väggen. Om dessa inte följs fästas i reglarna, använda plugg och skruv i stället.
10.
Plocka upp stängslet stycke med framsidan av staketet mot dig. Placera kabeln över spikar, krokar eller skruvar i väggen. Lägre stängslet bit tills wiren hakar fast på väggen hårdvara. Justera positionen av kabeln att balansera stängslet vid behov.

Tips och varningar


 • Prata med hårdvara specialist på ditt hem förbättring butik för att identifiera rätt skruvar, spikar, kabel eller sladd, och pluggen (om sådan används) för storlek och vikt på ditt stängsel enhet.
 • Se skru installeras parallellt med varandra på baksidan av staketet för att se till stängslet hänger rakt.
 • Vintage staket bitar kan ha varit målade med blyfärg, så ta bort All lös färg innan de visas i ditt hem. Håll barn borta från stängslet att skydda dem från bly förgiftning. Om du vill vara säker på bly, billig leda provning kompresser finns på järnaffärer eller online. Spray stängslet med en tydlig tätningsmedel om du är osäker på säkerheten.
 • Gå inte staket stycken med betydande röta eller termit eller fel skador.
 • Annan artikel

 • arkitektoniska och trädgårdsarkitektur programvara
 • idéer för att dekorera trädgården lyser berså
 • hur man kan inreda hem och trädgård med land tema
 • Hem & Trädgård visar i Minnesota
 • land Hem & Trädgård Utsmyckning
 • hur man kan inreda trädgård badkar
 • kök vinterträdgård idéer
 • heminredning lösningar för hem & trädgård
 • hur man målar en barnens rum som en trädgård
 • hur man gör en bordsskiva vatten trädgård
 •