idéer för inomhus lugn trädgårdar

idéer för inomhus lugn trädgårdar

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-01

Du behöver:
färg eller tapet
. Hyllor.
Borrmaskin.
Skruvar.
Hammer.
Nails.
Ramar.
Bilder eller konst.
Speglar.
Faux bladverk.
Lampetter.
Strängar av ljus.
Träpaneler.
Tyg.
Skum eller vadd.
Häftpistol.
Skruvkrokar.

Förbättra din känsla av välbefinnande genom att skapa en fast förbindelse med en djup känsla av lugn mitt i den konstanta flod av reklam, skrämmande rapporter nyheter, klagomål och rädd, dömande tankar. Använd kreativitet och stilistisk design för att skapa en inomhus lugn trädgård för att hålla ditt medvetna stämde in den lugna mitt i stormen. Besöker din frid trädgård dagligen hjälper dig att bära och genljuder fred när du navigerar på hektiska hinder i livet.

Avlägsenhet

Välj eller skapa ett utrymme i ditt hem där du kan ha integritet och avskildhet. Allt från en liten garderob till ett helt rum eller pensionat kan fungera som en lugn plats för ditt lugn lugn trädgård. Besök trädgården själv vid samma tidpunkt varje dag för att utbilda dig att förvänta sig och minnas upplevelsen av inre tystnad och frid. Om du har ett fullt schema och en hektisk hushåll, överväga att besöka ditt lugn trädgård på morgonen innan folk vaknar eller på kvällen efter alla andra har somnat. Avskildhet och ostördhet kommer att öka din känsla av lugn.

balansera de fyra elementen i andliga traditioner runt om i världen, är de fyra riktningarna och de fyra elementen som skapat all materia och allt liv som hölls i ansedda beaktande och representerade i mandalas, gobelänger, fina mattor, grottmålningar och gamla lore. Genom att erkänna hur de fyra elementen, eld, vatten, luft och jord korrelerar till olika mentala, emotionella och fysiska upplevelser, att sätta dem i balans kan påverka ett tillstånd av lugn. Brand representerar kraft och vilja, symboliserar vatten känslor och det omedvetna, luft representerar tankar, intellekt och medvetenhet och jord representerar kroppen, valuta och materia. Använda objekt symboliskt för varje element för att skapa en lugn altaret i centrum för din trädgård.

Fire

står eld med röda ljus, en öppen spis eller vedspis, och en tändare eller tändstickor. Inkludera röda objekt som du väljer som indikerar värme, kraft, vilja och eld. Du kanske vill hitta en staty eller ett objekt relaterade till din personliga tro eller sympatier andliga som också representerar elementen av brand för att ange en balanserad och kraftfull vilja. En stark, självsäker kommer ger djupa lugn. Använd altartavlor som påminner om kraften i din vilja. Lägg tarot kort från färgen på Wands att representera olika aspekter av brand.

Vatten

Använd en kopp, kalebass eller fartyg du hitta meningsfulla att innehålla vatten på din sinnesro altaret i din inomhusodling. Om altaret är ett litet skrivbord, använd en liten kopp eller skål. Om du har ett större utrymme överväga att installera en inomhus fontän eller vatten funktionen. Akvarier erbjuder timmar av lugn meditation över innehållet i det omedvetna och den känslomässiga rörelserna i ditt liv. Erhålla vatten från platser eller källor med personlig betydelse för dig. Heligt vatten från en kyrka, Kabbalah vatten, sjöar och rinnande vattendrag eller kranvatten kan alla få den önskade effekten att lugna sinnet. Låt det stilla vattnet bära dig till stillhet av observatören djupt inom dig. Använd tarot kort från färgen på koppar för aspekter av vatten.

Air

tarotlekar skildra den del av luften med svärd eller dolkar. Liksom vassa knivar kan intellektet både skapa och förstöra lika precision. Tankar kan användas för att skapa, att döma, att fördöma och att lyfta. Precis som snabbt och kraftfullt är ord glider ut i de toner som skapas av tankar att etablera humör och mentala atmosfär. Håll ditt intellekt skarpt medvetna och lugn genom att inkludera en dolk eller svärd betydelse för dig i din frid trädgård. Använd salvia och rökelse för att representera effekten av välvilliga och medvetet tänkande på stämningen i sinnet. Gå djupare in luft med en fläkt, luftkonditionering, växter och inspelningar av blåser vindar och indianska eller shakuhatchi flöjt musik.

Earth

Använd stenar, kristaller, jord, jordnära dofter som vetiver eller patchouli eteriska oljor, läckra livsmedel eller godis som tryffel eller fin choklad att hylla den del av jorden i din stillhet trädgård. Lägg till statyer, figurer och konstverk som ingiva ett företag känsla av stabilitet lik jorden under fötterna. Mynt och sedlar lägga till känslan av väsentlighet symbol för jordens element. Diskarna i Tarot representerar olika aspekter av jorden i dess förhållande till valuta, stabilitet, fertilitet, fysiskt arbete och kroppsliga förnimmelser. Inkludera en massagebänk i rum-stora lugnet trädgårdar för att förbättra jorden upplevelse. Använd din egen kreativitet och känsla av samband med jord för att ytterligare representera den i din trädgård.

Portable Spontan Serenity

Om du inte kan ägna en exklusiv plats för din trädgård, kan du simulera det med en bärbar lugn trädgård i ett påse. Inkludera ett altare duk, religiösa statyer, kristaller, stenar, en tarot däck, en liten kopp du kan fylla med vatten, rökelse och hållare eller brännare, en flaska vatten heligt för dig, oljor du njuta av, alla andra små objekt med särskilda betydelse för dig som hjälper dig att skapa en rofylld upplevelse. Bär påse med dig att skapa en inomhus lugn trädgård när möjligheter öppnar sig.

Använda toaletten som en spontan lugn trädgård under morgon och kväll dusch eller badkar. Stjäl utrymmen och tider under hela dagen för dig själv att njuta av tiden i din bärbara lugn trädgård. Efter upprepade gånger skapar upplevelse med tiden kommer du att kunna ta ut ett föremål eller två och uppnå din rofyllda tillstånd när du vill.

Annan artikel

 • Washington State hem & trädgård visar
 • Hem & Trädgård visar i Minnesota
 • idéer för inomhus lugn trädgårdar
 • land Hem & Trädgård Utsmyckning
 • heminredning lösningar för hem & trädgård
 • hur du skapar din egen ljus trädgård
 • idéer för trädgård krukor
 • hur man kan inreda med en trädgård stängsel i ditt vardagsrum
 • tips för att dekorera en trädgård för ett tillfälle
 • hur man kan inreda trädgård badkar
 •