prydnads uteplats och trädgård belysning

prydnads uteplats och trädgård belysning

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-02

Hör flämtning "Så vackert!" med hjälp av kreativ belysning för din uteplats och trädgård. Val allt från utställningar av olika julbelysning strängar, till ljus flytande på ett tydligt skål med vatten, ljus upphängd i ett träd, buske eller post. Riktigt ovanliga ljusförhållanden såsom bredkaveldun ficklampa kan vara ett samtal stycke för någon grupp

Hängande Ljus

Håll vind blåser ut ljusen genom att placera dem i klara skålar och hängande containrarna från träden. Denna varma sken begränsar behovet av mer krävande former av belysning. Du kan göra en enkel anläggning hängare med 5-8 delar av snöre eller garn. Knyt en knut längst ner, placera skålen på knut medan du håller klungade upp strängen vid önskad längd och arrangera trådarna lika runt skålen. Justera och utrymme runt kanterna på skålen, slips annan knut på toppen och hänga den på en gren

Använda kaveldun

använder en ovanlig Native American trick. Hitta en lokal damm eller vattenvägar och samla några kaveldun , de höga växt som växer en lång, brun, fluffiga glödlampa på sin topp slut. Skär stjälk så det finns en hel del längd på stjälken. Använd den som en fackla genom att hålla den i marken och belysning toppen. Detta brinner långsamt och visar en låg kostnad, natur-belysning metod för att dina gäster. Låt inte kaveldun torka för mycket eller ludd kommer puff av.

Typer av behållare

belysning behållaren gör stor skillnad. För vägar, använder små, klara glas eller koppar. Bara släppa te ljus i dem längs linjen av banan. Om det är blåsigt, användning djupare koppar eller glas, så att vinden inte kommer att snus ut dem under ditt evenemang. Låt rader med brinnande ljus visar vägen till privata sittplatser för gäster som söker intimitet.

Hemlagad oljelampor

Använd någon enkel olja för en lampa effekt. Gör vekar genom doppning sträng i smält stearin och använda detta för att fixa utomhus lamporna i en olja medium. Keramik är bra för att göra oljelampor. Gamla lampan glas former kan användas och återanvändas när omsorgsfullt utformade. Använd en liten keramik skål. Ställ din veke i skålen innan du häller i ungefär en kopp olja genom att först släppa en smält vax bas för veken. Ställ in veken i vaxet så att den står upprätt och sträcker sig utanför oljan ljus lätt. Du kan placera en återanvändbar glas oljelampa över detta. Det lyser bra också.

Sand Ljus

Sand ljus är säkra och effektiva. Placering ljus direkt in i en sandig väg är lika effektivt som innehavare papperspåse med sand som har ljus placeras i dem. Vind kan vara en faktor, så besluta om din belysning val samtidigt överväga vädret. Vatten kan bilda sand i former.

Annan artikel

 • hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor
 • Hem & Trädgård visar i Kanada
 • hur man kan inreda med en trädgård stängsel i ditt vardagsrum
 • hur du skapar din egen ljus trädgård
 • hur man gör flytande trädgård steg tabell mittpunkten
 • trädgård flagga tutorial
 • hur man köper ett fönster köksträdgård online
 • hur man gör en bordsskiva vatten trädgård
 • hur man kan inreda hem och trädgård med land tema
 • hur man utformar helande trädgårdar för trädgårds terapi
 •