trädgård fönster idéer

trädgård fönster idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-02

Du behöver:
Grov plastborste
. Vattenbaserade avfettningsmedel.
Trasor.
Blue målartejp.
Tyg droppe dukar.
3 -. Till 4-tums latex pensel
Hög temperatur vit akryl primer.
Vit galvaniserad metall etsning primer.
Hög temperatur akryl eller epoxifärg.

Trädgård fönster tillåta människor att få en liten grön från utomhus insidan. På grund av utformningen, trädgård fönster agera som växthus och är vanligtvis placeras över diskbänken i köket. En trädgård fönster är som en miniatyr burspråk och har en tendens att elongate ett rum. Växthuseffekten gör att du kan växa alla sorters växter, örter samt blommor. Här är några anläggningar idéer för din trädgård fönster.

Örter

De flesta örter behöver ett soligt läge. Om din trädgård fönster passar räkningen, sedan odla örter i köket. Örter är växter som används för smaksättning i matlagning och att de inte producerar en vedartad stam som ett träd. Kryddväxter är eftertraktade för deras starka smaker. Det finns över 57 örter som finns på marknaden. Örter är soldyrkare, så välj en trädgård fönster som vetter mot söder eller väster. När ingjutning av örter använda en steril jord mix av två delar jord till en del perlit. Det garanterar att inga växtsjukdomar kommer att införas. Det bör finnas en tum av grus på botten av krukan att möjliggöra bra dränering. Örter trivs i fuktig fuktig mark, men gillar inte blöt jord. De kan också dra nytta av fukt. Du kan göra fönstret fuktig genom att placera en bricka med våt grus under krukväxter örter. Se upp för extrem värme på sommaren, eftersom trädgård fönster kan värma upp snabbt. Om det blir för varmt, flytta växter som behövs.

Orkidéer

Orkidéer kan även odlas i en trädgård fönster. De är inte så kräsen som du kanske tror och de ger några bra färg till inomhus. Prova några fjäril orkidéer (Phalaenopsis och Paphiopedilum). Dessa orkidéer har blomningar varar ibland så länge som två månader. Phalaenopsis är en epifyt, vilket betyder att det växer på barken av ett träd och kan därför inte ta uppblötta rötter, det bör planteras i en speciell orkidé bark mix som finns på din lokala plantskola. En Paphiopedilum orkidé är på land och bör planteras i jord mix. Titta på värmen i din trädgård fönster. Orkidéer kan inte ta sommarvärmen och måste flyttas om fönstret blir för varm. Välj ett fönster med mycket ljus som en syd-eller väst-vänd fönstret, men om temperaturen blir över 90 grader då kan du placera orkidé i en östlig fönster eller dra för gardinerna. Orkidéer behöver fukt och du kan inte låta dem torka ut. Använd rumsvarmt vatten så att du inte chock rötterna och placera orkidé krukorna i diskhon så kan du låta vattnet rinna ut när vattning. På vintern orkidéer gynnas av fukt. Ställ krukorna över en bricka med vått grus att få detta luftfuktighet. Orkidéer är långsamma odlare och kommer inte att växa ur fönstret.

Suckulenter

För Southwest öknen utseende och mycket hett trädgårdar fönstret kan du vända dig till suckulenter. Suckulenter är växter som har förmågan att lagra vatten i sina blad. Många människor tänker på kaktus familj, men det finns så många andra. Växter som agave, aloe och jade är andra exempel. Suckulenter väl ta på insidan så länge du låter dem sakta anpassa sig till sitt nya hem. Med andra ord, undvika extrema temperaturförändringar. Vattna saftiga noggrant. På vintern är vattning inte nödvändigt. I sommar, vatten när bladen är lite grå, beroende på vilken typ av saftiga, eller när anläggningen börjar sloka. Vattning en tunna kaktus en gång i månaden under sommarmånaderna kan vara allt den behöver. Suckulenter behöver väldränerad jord. De behöver bra ljus, till exempel från en bra södra fönster, att växa. Suckulenter klarar en mängd olika temperaturer, de växer långsamt och kommer inte att växa ur fönstret.

Annan artikel

 • dekorera en liten flickas sovrum med trädgård fjärilar
 • vinterträdgård inredningsidéer
 • hur man kan inreda trädgård badkar
 • trädgård flagga tutorial
 • tips för att dekorera en trädgård för ett tillfälle
 • hur man kan måla trädgård krukor
 • hur man målar en barnens rum som en trädgård
 • trädgård fönster idéer
 • hur man kan inreda trädgårdsrum
 • Washington State hem & trädgård visar
 •