trädgård idéer och fotogalleri för trappan

trädgård idéer och fotogalleri för trappan

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-02

Om du hoppas på att förvandla din trappan till en kreativ och attraktiv plats, sedan överväga att införliva trädgård blommor och de personliga detaljerna av fotografier till dina utomhus visa. Det finns en mängd olika sätt att mixa och matcha dessa element för att skapa en inbjudande och unik gallerirummet. Använd din fantasi och införliva väderbeständiga material som lägger vädja till din front farstubron.

Potted rosenbuskar

Välj flera färgstarka keramikkrukor i olika storlekar. Dessa krukor kommer att utgöra din "främre böja trädgård. " Du kan plantera rosenbuskar, eller någon sort av blomma som du gillar, i stora keramikkrukor. Mixa och matcha andra storlekar av krukor för att skapa visuella intresse. Ställ stora krukor på främre böja och sedan lager din fallande steg med mindre krukor. Du behöver inte en krukväxt på varje steg, som ni kommer att fylla dessa åtgärder med andra anpassade trädgård poster.

Handmålade Stones

Skapa ett "fotogalleri" på din trappan genom att ha trädgård stenar personliga med handmålade grafik föreställande bilder av dina familjemedlemmar. Du kan beställa dessa målade stenar från en artist, som kommer att använda fotografier av enskilda ansikten, inklusive husdjur, som en guide. Du kan också köpa personlig, handmålade stenar från online försäljare, som till exempel hantverk marknadsplatsen Etsy eller en klippa konst webbplats som Suzy Bug. Placera dessa personliga stenar på alternerande steg på din front farstubron. Om du använder släta trädgård stenar, sedan placera dem upprätt runt keramikkrukor eller i keramikkrukor som dekoration runt blommor. Besökare till din främre böja kommer att charmas av fantasier för din okonventionella "fotogalleri".

Artsy Foto /Trädgård Krukor

Dekorera din vanlig lera eller målade blomkrukor med personliga magneter med fotografier av dig och din familj. Detta är ett konstnärliga sätt att införliva både blommor och bilder till din utomhus display. Använda magneter innebär att de sannolikt kommer att hålla upp bättre i vädret än om du skulle decoupage fotografierna direkt till blomkrukor. Helt enkelt ha magneter gjort från fotografier av familjemedlemmar med hjälp av en online-försäljare som Vista Print eller Zazzle. Använd sedan ett lim som är säker på lerkrukor att limma magneterna till krukor. Plant din favorit blommor, örter eller buskar i krukor och ställa i grupper om tre på framsidan farstubron.

Annan artikel

 • land Hem & Trädgård Utsmyckning
 • trädgård flagga tutorial
 • hur man kan inreda trädgårdsrum
 • idéer för trädgård krukor
 • trädgård idéer och fotogalleri för trappan
 • hur man kan måla trädgård krukor
 • hur man gör en bordsskiva vatten trädgård
 • hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor
 • hur du skapar din egen ljus trädgård
 • hur man målar en barnens rum som en trädgård
 •