unik trädgård hem presenter

unik trädgård hem presenter

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-02

ge en gåva till någons hem trädgård är en tankeväckande gest som visar att du inte bara bryr sig om att mottagaren utan även mottagarens fritidsintressen. Men att hitta den gåvan ibland vara svår. Många hem trädgårdar har allt de behöver: blomkrukor, trädgårdsredskap, bänkar, gungor och statyer. Samtidigt finns det flera unika gåvor att hemmet trädgård ägaren kommer skatten för evigt.

Secret Diorama

Enligt webbplatsen Stormthecastle. com, "En hemlighet diorama är ett diorama byggd på en oväntad plats. Detta ger diorama en nivå av inte bara visuell fröjd utan upptäckt. "

Bygg ett diorama bas av trä, istället för att använda ett gammalt skokartong som ni kanske för ett skolprojekt. Måla diorama inredning en solid, jord-tonad färg och fyll den med tallkottar, små grenar och kvistar, gräs och smuts några blommor. Använd riktiga eller syntetiska blommor och gräs. Position miniatyr älvor, tomtar eller feer i diorama, limma dem på plats. Din mottagare kan sätta den färdiga diorama i en ur vägen rum i deras trädgård.

Gargoyles

Enligt webbplatsen Medeltida-Life-och-Times-Info. org i medeltida arkitektur, hjälpte Gargoyles avloppet och omdirigera vatten bort av utsidan av kyrkor och "Det andra syftet med Gargoyles var som" väktare "av byggnaderna i form av abstrakta symboler för att representera, och att avvärja det onda. "
/> A gargoyle är ett unikt alternativ till en gemensam trädgård staty som en ängel eller älva. Berätta mottagaren av gåvan att stenen gargoyle valdistrikten off skadedjur som insekter, Gophers och kaniner från deras trädgård. Om gargoyle att du ger dem är verkligen hemsk, rikta den bort från sina hus och ur deras synfält.

Regnbehållaren

Enligt läror Feng Shui bör en trädgård ägare företräder alla element i sin trädgård. Ett enkelt element för att representera är vatten. Istället för att ge någon en trädgård fontän eller fågelbad, skapa en dekorativ regnvatten samlare. Använd en rustik trä hink och linje botten med polerade stenar eller ta en stor sten skål och tillsätt några lysande färgade stenar. Få några flata stenar och måla små gröna lilja kuddar på dem. Mottagaren av denna gåva bör då placera uppsamlaren i ett område av trädgården som är ur vägen. Efter det regnar, kan hon använda raincollector till vatten hennes växter.

Annan artikel

 • hur man kan inreda trädgård badkar
 • hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor
 • unik trädgård hem presenter
 • tips för att dekorera en trädgård för ett tillfälle
 • Washington State hem & trädgård visar
 • land Hem & Trädgård Utsmyckning
 • Hem & Trädgård visar i Minnesota
 • kök vinterträdgård idéer
 • idéer för att dekorera trädgården lyser berså
 • hur man kan inreda trädgårdsrum
 •