lönn skåp och vägg idéer färg

lönn skåp och vägg idéer färg

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-04-12

Mångsidig, lönn skåp se bedövning mot ett brett spektrum av färg färger, inklusive neutrala nyanser som vitt och krämer, samt svalare, djupare nyanser som flottor och grått. Att hitta den perfekta nyansen för utrymme, testa färger på väggen och mot skåpen. Järnhandeln bära prov burkar färg för att testa innan man köper en större mängd. Mörkare färger kräver några extra lager, så se till att detta i budgeten.

Neutrala nyanser

Neutral färg nyanser som mullvad och guld skapar känslan av ett större utrymme och är idealiska i mindre rum där utrymmet är begränsat. Neutrala nyanser förts över till taket i en nyans djupare eller tunnare, hjälper till att skåpen accent lönn och skapa en öppen och luftig display. Att ta in färg till en neutral plats, lägg dekorativa gardiner, apparater och bilder. Accenter som kökshanddukar i rött och grönt fungerar bra mot en neutral vägg färg och är lätta att byta att ändra utformningen av rummet. Neutrala fungerar också bra med någon apparat färg, inklusive vitt, svart och rostfritt stål, vilket skapar en flexibel konstruktion.

Rich Shades

Den bleka nyanser av lönn skåp ser slående mot djupare, mörkare, sofistikerade färger som rik blues och djupa gråtoner. Marinblå är en fantastisk färg färg mot lönn skåp och ser lockande med ett brett utbud av bänkskivan färger och apparater som rostfritt och svart. En cool, koboltblå färg målad på väggen, liksom längs backsplash i köket drar ögat tvärs över rummet för en enhetlig förklaring i köket. Deep grått sätta även intensitet i rummet att kontrastera med en lönn skåp.

Accent Vägg

I stället för att måla alla väggar i en färg, försöka skapa en accent väggen med en rik, djärva färger som ingefära, hallon eller djupa grönt. Ljusa färger bidrar till att förbättra den övergripande känslan av utrymme och kan accent och eko färger som finns i bänkskivor, backsplashes och andra delar av rummet. Prova att måla den största väggen i utrymmet för att skapa design. För mörka färger på väggarna, välj en färg i samma familj, men en nyans ljusare. Prova att lägga ett lager svarta tavlan färg för att skapa ett utrymme för att skriva livsmedelsbutiker listor och dagliga menyer. Maple skåp med mörkt skåp hårdvara titta dramatisk med en djup grå eller svart accent väggen med alla omgivande väggar i neutrala som grädde eller vitt.

Annan artikel

 • hur man installerar en trädgård badkar
 • hur man fixar ett spår tak gardin
 • cowboy rum teman för barn
 • sovrum målning idéer med färgen brun
 • hur gips taklist
 • hur man täcker en lucka i ett kök
 • tips för att dekorera en trädgård för ett tillfälle
 • hur man bygger ett rack vägg tidskrift
 • cool baby plantskola idéer
 • hur man omforma ett kök och allrum
 •