målning idéer för ett kök rygg plask

målning idéer för ett kök rygg plask

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-10-02

Kök backsplashes kan utformningen fokus för ett kök, eller de kan helt enkelt smälta in i bakgrunden, beroende på din formgivning. . Med bara lite färg och rätt verktyg, det finns hur många färger eller mönster som du kan placera på din backsplash att piffa upp ditt kök.

Enfärgad

Vill inte bortse från det uppenbara när du går att måla din backsplash. Att göra backsplash en solid färg är ett bra sätt att markera köket, och är särskilt attraktivt om du har en upptagen bänkskivan, som granit. Färgen ska vara djärva och mörkt för att verkligen hoppa ut, som en röd, grön eller svart. Håll dig borta från mjuka eller ljusa färger som någon fläckar från normal köket kommer att stå ut.

Gör en mosaik

Mosaiker är normalt en samling av färgade stenar eller glas som är pusslas samman för att skapa en lös image. Du kan inte måla en sann mosaik, kan du skapa ett liknande utseende på din backsplash. Det svåra sättet är att måla konturerna av stenarna i svart och sedan fylla i rutorna med färg. Den enklare sätt är att använda en kvadratisk svamp, skär ner till den storlek du vill ha, att tillämpa färgen i små rutor över hela backsplash. Du kan prova olika mönster på ett stort papper först, tills du hittar ett mönster som du gillar.

Faux Kakel

Med lite färg och några band, kan du skapa en bricka titt utan kostnaden eller krångel att installera Real kakel. Måla hela backsplash den färg du vill att din injekteringsbruk vara, sedan använda remsor av maskeringstejp för att markera fogarna. Måla kakel oavsett färg du vill. Många kakel mönster är enda färg, men du kan även använda två eller tre olika nyanser av samma färg för att blanda upp lite. Ta bort tejpen att exponera fogarna och på distans, kan du inte se skillnad från en bricka backsplash.

Chalkboard Paint

Om du är öppen för några oortodoxa kök backsplashes, det finns vissa typer av färg som är mer än bara dekoration. Täck din backsplash med svarta tavlan färg som du kan använda för att göra anteckningar, hålla inköpslistor eller låta barnen ha lite kul inredning. Liksom alla svarta tavlan, kan du radera styrelsen när du behöver göra en förändring. Tavlan färger finns i en regnbåge av färger utöver traditionella grönt och svart.

Magnetisk Paint

Magnetiska måla är en annan typ av färg som är mer än bara dekoration. Små partiklar i färgen skapa en yta som magneter fastnar, så du kan placera dekorativa magneter på backsplash eller använda magneter att hänga upp saker ungefär som folk gör med kylskåp. Det finns även magnetisk färg tillgänglig som också fungerar som svarta tavlan färg.

Annan artikel

 • det bästa sättet att måla ränder
 • Juicy Couture sovrum idéer
 • hur man bygger ett golv fontän
 • sidobord målning idéer
 • hur man ställer in ett Kina kaninbur
 • 7-åriga room design idéer
 • inredningsidéer för faux trägolv
 • nautiska baby plantskola idéer
 • ledigt bord inredningsidéer
 • hur man utformar en vägg hemunderhållning
 •