idéer för plattsättning ett badrum konsthantverk stil

idéer för plattsättning ett badrum konsthantverk stil

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-11-29

Den Arts and Crafts-rörelsen började i England och blomstrade internationellt 1880 till 1910. Ledda av konstnären-författare-i synnerhet John Ruskin och William Morris-rörelsen hyllades enkla och handgjorda prydnadsföremål med folk och medeltida ornamentik. Ruskin och Morris, tillsammans med andra anhängare av rörelsen, hyllades traditionella och handgjorda former av hantverk produktion och en estetisk att matcha-sådana ideal agerade i samband med industriell fabrikstillverkade varor, som konst och hantverk designers kände var förorenande engelska hantverksproduktion .Konst och hantverk formgivning kännetecknas av enkla former och blommig vegetabiliskt design.

Randig Floor Border

En enkel Konst och hantverk beröring kan läggas till ett badrum genom att lägga till en dubbel-randig ram runt gränser golvet. Påminner om design av Charles Rennie Mackintosh, radavstånd dubbla revärer 3 till 4 inches isär var en frekvent motiv i konst och hantverk design. Designen är relativt enkel och kan göras med affären plattor om 1-tums fyrkant. Du också kan välja längre och tunnare plattor för ränderna att lägga visuellt intresse. Ränderna ska överlappa i hörnen för att bilda kvadrater

Handgjorda keramiska plattor

hantverk var viktiga för Konst och hantverk designers-och många keramiker fortsätta att göra Arts and Crafts-inspirerade design bricka i 21-talet. Det är möjligt att skaffa hand-skulpterade och handmålat kakel att pryda ditt badrum. Leta efter abstraherade naturinspirerade motiv: rosor och andra blommor, djur, liksom frukt och grönsaker.Eftersom handgjort kakel kan vara dyrt, är det möjligt att köpa ett par och införliva kakel uttalande bit bland ett enklare kakel design. Till exempel kan du ha en kant av plattor målade med ett löv design, medan resten av plattan kan vara en solid färg.

Geometriska designer

arabiska och sydasiatiska kakel visat sig vara en gemensam inspirationskälla för många Konst och hantverk designers. En särskild fan av arabiska och sydasiatiska motiv var William Morris, som såg produktionen byn hantverk av Indien som ett motgift mot de problem som plågar engelska hantverk. Du kan lägga rektangulära plattor på badrumsgolvet i en korg väva design. Eller om du föredrar en mer färgglad och komplexa våning kunde du ordna en serie av morisk stjärnor och parallellogram. Du kanske vill hyra en bricka specialist för att skapa en sådan komplex design, dock.

Annan artikel

 • Hur stor ska en 6 ft badkar duschdraperi vara?
 • tre-sidig spis idéer
 • emo sovrum idéer
 • hur man gör gardiner roman skugga
 • idéer för barnen delar rum
 • idéer för att dekorera bord tv facket
 • land Hem & Trädgård Utsmyckning
 • inredningsidéer för preteen sovrum
 • tapet för inresa idéer
 • Interiör checklista
 •