idéer för en master badrum

idéer för en master badrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-05

Master badrum görs för att tillgodose mer än en person så förvaring och stil är nödvändig för att skapa en bekväm plats. Funktionella och multi-purpose tillbehör placerade runt i rummet hjälper till att hålla utrymmet organiserad och snyggt. Lägga personliga detaljerna med favoritfärger hela master badrum också bidrar till att skapa din egen stil och utrymme som du gillar att komma hem till.

Färg

Wall färger i master badrum spelar en viktig roll i fastställandet av stämning och ton av utrymmet. Ljusa, luftiga nyanser som krämiga vita och bleka greener öppna upp badrummet och skapa en rogivande, fridfull display. Rik, djup toner skapa en mer intim och mysig känsla till badrummet men kan överväldiga den om färgen är för mörk.Skapa höjd i ett badrum genom att hålla sig till neutrala nyanser. De lätta omedelbart och lysa i ett rum och är perfekta i mindre badrum där man vill ha en känsla av öppenhet trots den låga kvadratmeter. Ta in konstverk och fotografier för dyker av färg. Monteras över ett stort badkar eller foder en vägg i badrummet, fotografier ge liv åt murar och skapa en känsla av hem i badrummet.

Tillbehör och inredning

Behandla befälhavaren badrummet till en ny leverans av tillbehör som som en uppsättning matchande handdukar eller favorit tvål hand. Main badrum ser attraktiv med nya armaturer i gned brons eller borstad metall. Badrumsblandare som väggmonterad sorter skapa en modern, stilistisk design som frigör välbehövlig bänkskivan utrymme för andra dekorativa tillbehör och produkter.Tillbehör, t. ex. en silverbricka placeras över disk, tjäna som platser för badrumsinredningar och lägga till en touch av elegans. Badrum fönster klädd med en uppdaterad fönster behandling som en romersk blind eller vit träluckor ser attraktiva i ett brett spektrum av stilar master badrum.

Lagring

Det finns inget sådant som alltför mycket lagring i master badrum. Faktum är att ju mer lagringsutrymme i utrymmet desto bättre. Väggmonterad, öppna hyllor placerade i hela badrummet tillhandahåller lagring för att visa upp tvål samlingar eller travar av tvättlappar. Badrum krokar placeras nära duschar, badkar och handfat att fungera som viloplats för bad handdukar eller kläder. Fristående badrum bitar är perfekt för travar av handdukar och tillbehör. Corner hyllor använda slösat utrymme och lägga till lagringskapacitet i hela badrummet.

Annan artikel

 • färgschema idéer för sovrum TULTA
 • hur tätning linoleum plattsättning
 • medelhavet inredning för kök
 • funky sovrum inredning idéer för en tonåring
 • hem rättsmedel för blekning ansiktshår
 • lätt baby rum projekt
 • roliga sätt att dekorera ett litet vardagsrum
 • dekoration idéer med margarita glas
 • inredningsidéer för en traditionell sovrummet
 • ljuskrona idéer
 •