köksdesign idéer för en 13x10 kök

köksdesign idéer för en 13x10 kök

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-03

Kök innehålla ett unikt koncentrerad grupp av funktioner och element som nuvarande design möjligheter och svårigheter. Du behöver en yta mat prep, en spis och ugn, diskbänk och kylskåp. De flesta modeller har även en diskmaskin. Du behöver en tvättstuga för förvaring rengöringsmedel samt under disk lagring, förvaring ovanför disken och tillräckligt motverka område för en brödrost, mixer, matberedare och mikrovågsugn. Många husägare vill också lagring av vin eller en papperskorg komprimator. Du måste design för alla dessa i ett relativt litet 13-av-10-fotutrymmet, men ändå bibehålla vissa minimiavstånd mellan objekt-och hålla ser ren och uncrowded

Gör dina misstag på papper Använd en skala linjal för att göra en 1/2-inch till 1-fot skalenlig ritning av din 13-med-10-fots kök i plan vy (utsikten tittade ner från ovan). Rita i fönster och dörrar. Göra papper cut-outs för att skala av kaminen, diskbänk, kylskåp och andra funktioner. Tillbringa tid att flytta dessa objekt runt i ges utrymme att se vad som fungerar och vad som inte på fraktsedeln.

Fatta viktiga beslut First

Bestäm först när diskbänken går, sedan utforma köket runt den. Ett kök med Hörnvask presenterar olika möjligheter och problem än ett kök med diskbänk längs en vägg. Bestäm om köket kommer att ha ett centrum ö, vilket kan ha antingen en spis eller en bar handfat, eller båda. När du har beslutat om placeringen av diskbänken och spisen, placera kylskåpet så att dessa tre viktiga objekt bildar en mer eller mindre liksidig triangel. Detta ger dig en effektiv arbetsplats med spis, diskbänk och kylskåp några steg från varandra.

Express Ditt tema

Vissa konstruktioner kommer till liv med en högteknologisk visning av krom och rostfritt kaminer stål, kylskåp och andra presenterade föremål, andra mer traditionella mönster kommer att ha olika funktionella föremål inbyggd, vilket ger en mjukare look. Bestäm utseendet på köket innan du beställer apparater. Olika utseende kräver olika modeller. Inbyggd apparater i ett traditionellt kök kommer att ha ansikte-paneler av din möbelsnickare. Ett modernt kök kan ha fabriksinställt rostfritt stål ansikten för kylskåp och diskmaskin.

Arbete för att nå en Grid

Attraktiv kök design minimera röran genom att rada upp objekt på ett rutnät, där föremål dela några starka vertikala och horisontella linjer, med ett minimum av onödiga detaljer eller avbrott i grid-linjer. Om du har skåp höger och vänster om kylskåpet, fortsätter den övre horisontella linjen av dessa skåp genom att utforma ett mindre skåp med matchande design som passar ovanför kylskåpet och har lika breda. Detta förbindelser upp de vertikala linjer som delas av kylskåpet och skåpet ovanför. Att sätta allt på ett galler så mycket som möjligt gör det möjligt att förstå organisationens snabbt och minimerar visuella röran.

Annan artikel

 • Hur konvertera en toalettstol i en vask
 • traditionella japanska sovrum
 • dubbelglas stilar
 • hur man gör i fickorna på lakan större
 • hur man målar ett hus kamouflage
 • hur man bygger klädsel sänggavlar
 • vad är gräs trasa väggbeklädnad?
 • som matta textur bär de bästa?
 • Utsmyckning idéer med gamla viktorianska kort
 • hur tråd flera taklampor
 •