små hem design idéer

små hem design idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-04

Bara därför att ditt hem är liten betyder inte att man måste skala ner dina idéer. Börja med att befria hem röran för att få varje rum ner till basics. När rummet är avskalad, kan du börja lägga till din egen design berör att, med ett litet hem, ska vara både funktionellt och dekorativt. Att arbeta med nuvarande plats och ordna vad du har idag hjälper till att hålla den lilla hem design budget kostnadseffektiva.

Flooring

Golv i små bostäder inte bara behöver vara färska och ljus men också lätt att rengöra och underhålla för att hålla den lilla hem ser levande. Design hem runt neutrala ordet färger för att dölja smuts. Golvmaterial såsom skiffer och keramiska är lätta att rengöra och finns i ett stort färgpalett att passa in i någon typ av hem. Lägg till en gräns med en kompletterande färg för att definiera rummet och lägga till en explosion av fantasier till utrymmet. För en pop av färg, placera en varaktig post matta nära dörrar och för att förhindra att spåra smuts i utrymmet.

Tillbehör

Införliva tillbehör hela litet hem att betona rummet och skapa en pondus. Golv till tak draperier markera vardagsrum och sovrum fönster utan överväldigande utrymmet. Välj gardiner i ljusa färger och mönster att lägga till ett uppsving av färg och textur till varje rum. Lägg till rika och snygga möbler i hemmet som fungerar som dekorativa och funktionella detaljer. Pieces som en pelarbord hålla utrymmet öppet under bordet för lagring korgar samtidigt som en viloplats för lampor och böcker. Lägg till en ny bukett blommor över bord för att få i färg för små utrymmen. En enda blom från trädgården placeras i en återvunnen sylt eller gelé burk gör susen och är inte dyrt.

Lagring

lagring är nödvändig att hålla ett litet hem organiserad och snyggt. Kassaskåp monterade sida vid sida längs en foajé vägg eller mudroom ge utrymme för varje familjemedlem för att hålla sina personliga tillhörigheter organiserad. Välj en annan färg för varje familjemedlem på en nyckfull design. Väggmonterad cubby hyllor i köket, och badrum ger lagringsutrymme för leveranserna, men inte tar upp viktiga golvyta. Vid montering av Cubbies, ser till att de är tillgängliga för alla, särskilt små. Lägg korgar inuti Cubbies för en touch av färg och för att dölja röran. Outfit alla rum i hemmet med en rad vägg pinnar för att hålla familjemedlemmarna redskap som paraplyer och väskor.

Väggfärg

hålla en neutral och hållbar vägg färg i hemmet för att skapa en känsla av samhörighet. Neutral nyanser av ljusgrå, grädde och beige definiera utrymmet samtidigt som man skapar känslan av ett större utrymme. Håll dig borta från mörka nyanser som fält i rummet. Om du sugen på en intensiv färg, måla färg på en vägg i hemmet för att skapa en accent väggen. Denna dekorativa design dyker mot neutrala väggar och skapar en brännpunkt för små utrymmen.

Annan artikel

 • dekorera med röda och djur ut
 • vilka material är i pappersservetter?
 • hur tjockna latexfärg
 • billiga diy inredningsidéer för lägenheter
 • hur man kan inreda med monterad hjort horn
 • hur man använder knapparna på dekorativa vintage utseende bilder
 • accent kakel idéer
 • hur man omforma ett Cape Cod hus
 • hur man inspirerar ett sovrum utsmyckning idé
 • Skillnaden mellan ett familjerum och ett vardagsrum
 •