västra motiv inredningsidéer

västra motiv inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-08

motiv i inredning kan komma till uttryck genom upprepning av ett objekt, en figur eller färg eller ett tema. Använda en motiv i en design skapar harmoni och kontinuitet och bidrar till att visuellt identifiera inredning som särskild stil. Skapa en västerländsk inredning system med hjälp av en fokuserad tema representeras av artefakter eller material som förknippas med västerländska stilar.

Cowboy Motiv

Cowboys är en del av västerländsk kultur och lore. Skapa ett tematiskt motiv som använder element nära knutna till cowboy livsstil.Placera ett par väl slitna cowboyboots vid dörren, inklusive sporrar. Häng en liten samling av cowboyhattar på en vägg i hallen eller vardagsrummet. Skapa en provisorisk korg från en spiral rep och rum två eller tre rutigt kast i det för färg.Häng cowboy konst i hela rymden, som kännetecknade det inramade konsten med enstaka hästsko.Använd gräsbevuxen greener och jordnära bruna i ditt färgschema, med röda och gula för accentfärger. Pläd och kolla mönster för tyger komplettera cowboy motivet.

Landskap Motiv

västerländsk konstruktion system omfattar naturliga material som trä och sten, tillsammans med material som bomull, linne, läder och ull. Dragen från den omgivande miljön, texturer och färger av dessa material skapar en västerländsk interiör landskap.Lägg brett planked trägolv. En öppen spis i sten fungerar bra för en kontaktpunkt i västra design, som uttrycker en karga landskap. Lägg till en kornig yta på väggarna för att återspegla den sandiga öknens.Använd tyger som drar in färgerna på omgivande växtlighet. De ljusa röda, gula och orange toner av kaktus blommor smälter väl med mer dämpade färger av jord och himmel. Stora soffor och stolar klädda i tyg med randig eller rutig tyger lägga textur också, imitera blandning av färg och struktur som finns i landskapet.

Collection Motiv

I denna typ av västerländsk konstruktion, samlingar av handgjord keramik, cowboy och indian konstverk, liksom antika artefakter såsom vagnshjul och vävda filtar eller täcken, uttrycka temat för inredning.Den övergripande designen är kantat med rena linjer och noga utvalda objekt, skapa en eklektisk blandning av västerländska artefakter, uppdaterade färger och moderna linjer.Lägg trägolv och mattor område med grafiska mönster som är relevanta för Native American design. Lägg till en puts och stuck finish på väggarna i en neutral färg.Välj möbler med rena linjer som är mindre i storlek än vad som är vanliga i västerländsk utformning. Använd läderklädsel för sittplatser, lägga till element som dekorativa spikhuvudet trim och häftade projekteringen till klädseln. Inkludera linne och skinn för mindre bitar. Håll tyget mönster till ett minimum. Välj dämpade nyanser i gröna och bruna färger.Subtilare färger och texturer fungera som en bakgrund till samlingarna. Den västra artefakter visas ungefär som museiföremål, som företräder den western-tema eller motiv i modern design.

Annan artikel

 • hur gör jag fundera vinyl Windows?
 • eklektiska idéer för heminredning
 • fönster som täcker idéer för mycket kallt klimat
 • idéer för att dekorera trädgården lyser berså
 • hur man täcker sidorna av en köksö
 • hur man hänga tapeter på persienner
 • målning, inredning och tips
 • hur man gör en glödlampa skugga
 • hur man torkar fönster färgton
 • hur ta reda på vad mitt baccarat kristall är värt?
 •