Så lägger matsalsmöbler

Så lägger matsalsmöbler

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Tillmötesgående gäster kan spela en roll i hur du ordna dina möbler matsal. Välj en stil som du vill infoga-moderna, traditionella, eller eklektisk. Placeringen av bord och stolar, och din allmänna rum designen kommer att avgöra hur formella, mysigt eller inbjudande din middag atmosfär kommer att

Du behöver:. .
Dining Room Set
Måttband.
Målare Tape.


1.
Bestämma dining set placering är ett personligt val. Du kan centrera matbordet i rummet med stolar runt det, eller så kan du ansöka estetik som feng shui, den kinesiska konsten att utrymme arrangemang. Efter att ha tillräckligt med utrymme för gäster att röra sig är viktigt att upprätta harmoni och säkerhet i rummet.
2.
Mät din matplats för att se det finns utrymme att skilja stolar från bordet och väggar. Som regel lämnar cirka 45 inches mellan matbordet och väggen. Dra ut stolar för att kontrollera om det finns tillräckligt med utrymme för människor att röra sig. Om utrymmet är begränsat, plats i tabellen mot en vägg, eller använda en bar-storlek bord och stolar. Använd målare tejp för att markera var du vill att möblerna ska vara.
3.
Undvik diagonala placering av bord och stolar. Håll möblerna i en ren riktning för att möjliggöra aktiviteter såsom spel, samtal och middagsbjudningar. Skjut varje stol under bordet för ett renare utseende.
4.
Lägga till enkla bitar av heminredning till rummet som visar familjens personligheter.

Tips och varningar


  • Etablering ett flöde till rummet ska vara din prioritet i möbler placering. Matsalen är ditt, och du måste känna dig bekväm med det först innan gästerna gör.
  • Annan artikel

  • Så lägger matsalsmöbler
  •