hur layouten sovrumsmöbler

hur layouten sovrumsmöbler

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Även om det kan verka enkel nog att sätta ditt sovrum möbler i ditt rum och göra, det finns mer att inreda ditt sovrum än så. En väl som-rum kan du röra sig fritt och enkelt få tillgång till allt du behöver. En bra layout förvandlar ditt sovrum till en reträtt utrymme kan du inte vänta med att koppla av i.

Du behöver:.
Bed
Nattduksbordet.
Lampor.
Dresser, armoire etc.
.
Alarm.
Sängkläder, mattor, gardiner kuddar mm
.
Konstverk eller andra vägg dekor.
Stol, loveseat eller schäslong om utrymmet tillåter.


1.
plan där du vill placera din säng för att skapa fokus i rummet. Sängen bör vila längs ena väggen eller sitta vinklat, men se till att ge tillgång till båda sidor av sängen med fotändan mot de viktigaste farstun, om möjligt, att välkomna dig in i rummet.
2.
Placera en nattduksbord på varje sida av sängen, för att hjälpa till att förankra rummet. Placera en lampa på varje Sängbord för en symmetrisk och funktionellt utseende, samt en väckarklocka på minst en av tabellerna.
3.
Placera eventuella köksskåp eller Armoires i rummet längs en vägg där de inte kommer att bryta upp några rader av trafik (1) genom rummet från dörr till dörr eller (2 ) från farstun på vardera sida av sängen. Försök att inte publiken allt längs samma vägg om du kan undvika det.
4.
Lägg en stoppad stol, liten soffa eller lounge i ett hörn eller out-of-the-way området, att skapa en avspänd vrå i rummet för dressing eller läsning. Om utrymmet tillåter, placera en golvlampa och /eller sidobord bredvid.
5.
Lägg textur föremål såsom mattor, gardiner, sätter blad, täcken och kuddar som antingen matchar varandra eller skapa ett tema som floral utskrifter, pastell eller nyanser av beige .
6.
Placera några konstverk eller fotografier på en eller två väggar i rummet, men kom ihåg att vägg dekor bör konsumera ungefär två tredjedelar av det tillgängliga utrymmet. En liten bit hängde på en stor del av väggen, eller en stor bit på en alltför liten av en vägg, kan göra rummet ser ur balans.

Tips och varningar


  • Kom ihåg att du inte behöver ha perfekt matchande möbler uppsättningar. Stick med en trä eller färg färg och ditt tema, och de olika sovrummet bitarna kommer att knyta ihop.
  • Undvik att belamra din ytor med prydnadssaker, till buntar med papper eller andra onödiga saker dressing, läsning, avkopplande och sova. Klotter kan förstöra utseendet på ett rum även när möblerna är anlagd bra.
  • Annan artikel

  • hur man möblera en liten lägenhet för billig
  • hur layouten sovrumsmöbler
  • Feng Shui & bambu möbler i sovrummet
  • Så lägger matsalsmöbler
  •