hur man möblera en liten lägenhet för billig

hur man möblera en liten lägenhet för billig

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Redecorating på en liten budget kan verka som en stor utmaning för bor i lägenhet, men det finns många sätt att ändra en boyta utan att bryta banken. När du bor i en liten tid, och kreativ inredning ändringar och uppdateringar kan bidra till att underlätta avslappning, komfort och njutning-viktiga ingredienser för att ett lyckligt hem, oavsett storlek

Du behöver:
Paper Penna.

gör en plan


1.
Se över den nuvarande situationen i lägenheten, inklusive alla möbler, färgsättning, konstverk och lagring behov. Gör en lista över objekt som du måste hålla och en lista över saker som kan gå.
2.
Bestäm din totala smycka tema. Välj ett färgschema som svalt blått och grönt eller varm rött och gult. Välj ett Utsmyckning stil såsom sydvästra eller modern. Välj dina konstverk såsom stam-eller impressionistiska utskrifter. Besluta om tillbehör såsom ljus eller vaser.
3.
Kom ihåg att du är på en budget, och om du redan har ganska nya, moderna möbler, sedan sticka med en modern tema. Du kan ändra din inredning genom att lägga till olika färger och tillbehör.
4.
Välj en stor bit som du älskar och basera din dekorera systemet runt den. Detta kommer att vara din kontaktpunkt.

Arrangemang


1.
Ordna majoriteten av alla möbler och tillhörigheter upp mot väggen utrymme. När du arbetar med ett litet utrymme, med poster i mitten av rummet gör att det ser mindre.
2.
Rengör fönster eftersom det kommer att ge mer solljus för att komma in i rummen .
3.
Ta bort trassel! Överväga att sälja några objekt du kan göra utan eller inte längre vill ha på online-auktioner eller genom annonser i lokala tidningar. Ladda upp musik från CD-skivor till datorn och sälja dem. Du kan använda de pengar du gjort för att köpa din nya lägenhet tillbehör.
4.
Kom ihåg att mindre är mer. Helst ska du vill använda en till tre stora objekt, som en stor soffa, nöjescentrum och stol med en ottoman som ditt huvudsakliga möbler. Genom att använda ett fåtal stora bitar, kommer din lägenhet ser mindre rörigt och större.

Decorating


1.
Gör en lista över billiga saker som kommer att göra stor skillnad. Tänk på saker som passar din inredning tema och lägga komfort och lyx till din lägenhet, även färgade ljus, kuddar och gardiner.
2.
Lär dig var du fynda i din lokala området och shoppa runt. Detta skulle kunna omfatta sändning butiker, loppmarknader, försäljning egendom, gallerior utlopp och andra. Platser som dessa vanligen har bra kvalitet möbler och tillbehör till lägre priser än varuhus och butiker.
3.
Tänk dubbel tull föremål som hyllor eller stammar. Hyllor kan visa bilder, samt hålla i dina böcker. Koffertar kan hålla filtar och sängkläder samt agera som soffbord.
4.
Om du inte har mycket konst, anser speglar, eftersom de kommer också att skapa en illusion av mer utrymme .

Annan artikel

  • Så lägger matsalsmöbler
  • hur man möblera en liten lägenhet för billig
  •