hur man blandar mönster återgång möbler med moderna stilar

hur man blandar mönster återgång möbler med moderna stilar

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-22

Matchande möbler inte längre anses viktig eller ens önskvärt i hemmet. Om inte ditt hem är av historisk betydelse, har du ett mer attraktivt, bekvämt och kreativ boyta om du lär dig att matcha bitar som är Throwbacks från en annan epok med moderna pjäser. Inredning ditt hem på detta sätt kostar mindre och visar dina egna unika fantasi
1.
Läs mer om möbler. Det finns ingen genväg till att utveckla ett öga för stil och skönhet. Läs tidningar, plocka upp böcker på biblioteket, och gå online för att se vad dagens bästa inredare gör. Värva en vän vars hem du älskar att hjälpa dig komma igång. Blandning möbler fungerar bara om alla bitar visar balans och kvalitet.
2.
Bestäm din stil. Om du ska blanda mönster återgång möbler med moderna stilar, behöver du ett sammanhållande element. Det enklaste valet är land, vilket innebär en stilren och informellt utseende. Ett klassiskt lantgods kan innehålla krökt Windsor stolar med kantig modern tabeller, sängar plattform med fantastisk tall kistor, orientaliska mattor med modern konst och skinnmöbler. Skandinaviskt land bitar, med sina ljusa färger och enkel design, gå särskilt väl med modern design, som till stor del bygger på mitten av 20th Century Dansk design.
3.
Hålla sig till en skala . Mycket av detta kommer att bero på storleken av ditt rum. Overstuffed möbler ser klumpig och tafatt bredvid skräddade plagg. Om du bestämmer dig för låg profil bitar med bra konstruktion och tyger kvalitet, är chansen att alla återgång möbler och moderna möbler kommer att gå bra ihop.
4.
Minimera möbler. De bästa rummen idag inte har en massa möbler. Förvaring läggs in garderober istället för att använda delar av dyra möbler, sparar utrymme och fokus för ett par riktigt bra bitar. Prova att lägga alla dina ut kläder lagring synhåll i ditt sovrum garderober, och fokuserar på en högkvalitativ modern sängstomme blandas med neo-klassisk slut tabeller och enkel högteknologiska lampor.
5.
Var försiktig med färg. Hur frestande det är att gå med den aktuella trendiga färg, välj neutrala för väggar och stora bitar, så du kan vara öppna för nya, mindre bitar i nya färger.

Tips och varningar


 • inredning, betyder ordet "land" inte ett motiv av ankor och höns, men en varm, stuga ser i motsats till en mer elegant och glamorös look.
 • Använd ljus i ditt hem, med polerade golv, bitar glas, och utsikt över naturen.
 • Blanda inte dyr period bitar. Dessa underbara antikviteter är bäst visas i inbyggda hem och möblerade vid den tid då stilen av möbler var populär, och kräver en viss enhetlighet för att arbeta i ett hem.
 • Annan artikel

 • hur man möblera en liten lägenhet för billig
 • hur man målar i kolonialstil ofärdiga möbler
 • tonåriga sovrumsmöbler placering idéer
 • hur man blandar mönster återgång möbler med moderna stilar
 • hur layouten sovrumsmöbler
 • Så lägger matsalsmöbler
 •