hur man bygger kuben möbler

hur man bygger kuben möbler

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-23

Cube möbler är ett utmärkt modulsystem lagringslösning för alla rum i huset. Både funktionella och dekorativa, det är ett mångsidigt sätt att hålla röran på avstånd. Craft rum, kontor, mudroom, lekrum, barntyger är alla lämpliga platser för kub möbler

Du behöver:.
Råvirke kuber
. Trä.
Sandpapper.
Paint.
Drill.
Laminerat trä.
Förvaringskorgar och containrar.

Förberedelser


1.
Besök en ofärdig möbelvaruhus eller konst och hantverk butik och köpa färdiga trävaror kuber. Typiska storlekar är enkel, dubbel, trippel och fyrdubbla kuber. Köp så många som behövs för att bygga önskad bit kub möbler.
2.
Använd Trä för att reparera spikhål eller luckor i trä. Försiktigt slipa kuber med en låggradig sandpapper för att skapa en grov yta för bättre färg följsamhet. Torka bort rester slipning.
3.
Applicera två lager av färg, så att lämpliga torr tid i mellan. Efter att färgen är torr, lätt slipa kanterna för en rustik, shabby chic look eller lämna som det är för en modern, elegant finish.

Craft Lagring Workstation


1.
Inköp och skar en bit av laminerat virke till storlek på 30 inches med 48 inches. Många maskinvaruproblem butiker (Lowe's och Home Depot, till exempel) kommer att minska trä för dig. Bifoga laminerad kant runt ytterkanten av laminerat trä för att täcka de utsatta ytor som klipps. Den kantning kan hittas i samma järnaffären gången som laminerat trä och levereras med program riktningar.
2.
Placera fyra 2-kub enheter upprätt och placera trälaminat på toppen för att skapa en tabell. Face den öppna kuberna utåt för att använda som lagring. Använd en borr och skruvar för att fästa bordsskivan ytan till kuber. Borra upp från insidan av kuben i botten av laminerad bordsskiva.
3.
Lägg till ett par stolar eller pallar till arbetsstationen. Fyll kuber med färgglada korgar och glasburkar att förvara skräp och hålla hantverk leveranser på plats

Mudroom eller farstun Bänk med förvaring


1
Placera två 4. . -kub enheter, en enhet ovanpå den andra, så den färdiga produkten är en två av fyra kub konfiguration. Fäst ihop dem inifrån med skruvar.
2.
Placera kuben arrangören mot väggen så det är fyra kuber långa och två kuber hög.
3.

Utnyttja lägre kuber för skor och stövlar. Placera flätade korgar i övre kuberna att hålla mudroom röran. Lägg ett par kuddar på toppen och använda som sittplatser för att sätta på skorna.

Wall Storage Unit


1.
Mät upp rummet och välj tillräckligt många kuber för att bygga en hel vägg av lagring.
2.
Konfigurera kuber och fäst dem på varandra med skruvar från insidan. Fäst hela enheten på väggen i reglarna för extra stabilitet.
3.
Store böcker, tavelramar, kontorsmaterial, leksaker och prydnadsföremål krimskrams i kuber. Tänk på detta konfiguration för ett lekrum, barnrum, hemmakontor eller biblioteket.

Annan artikel

  • hur man blandar mönster återgång möbler med moderna stilar
  • hur layouten sovrumsmöbler
  • Så lägger matsalsmöbler
  • hur man möblera en liten lägenhet för billig
  • tonåriga sovrumsmöbler placering idéer
  • hur man målar i kolonialstil ofärdiga möbler
  • hur man bygger kuben möbler
  •