hur man målar möbler konst

hur man målar möbler konst

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-26

Istället för att gå till möbelaffären för att köpa en ny slutet tabell eller en uppsättning lådor, tänka på att titta i källaren eller lokala varvet försäljning istället. En gammal möbel som länge har förlorat sin lust kan återställas till konst utan en massa kostnader eller arbete. Även om varje pjäs kan göras annorlunda för att matcha artisterna förmågor deras finns vissa regler att leva efter när man målar möbler för att skapa konst

Du behöver:.
Medium sandpapper Platt, vit, inredning hus paintcraft paintsBase PaintClear, poly-akryl färg.


1.
Börja litet och enkelt när du skapar din första möbel konst. Även de minsta fot pall eller gammalt trä klädhängare kan göra för en bra accent till ett hem och hjälper bygga upp dina kunskaper möbler konst att skapa nästa större projekt.
2.
Bort alla maskinvara eller lådor från din trämöbler. Om möbeln har satt ut och samlar damm eller är smutsig gå vidare och rensa den.
3.
Slipa trämöbler med medium sandpapper. Slipa dina möbler på en vara slät eller lämna en liten textur är upp till dig, men alla ytor bör vara desamma. Damma av möbler innan man går vidare till nästa steg.
4.
Täcka stora områden som kommer att målas med en vattenbaserad grundfärg. (Om du bara målar ett mönster på dina möbler du kanske kan göra utan baslack eller bara göra en klarlack) Låt primern torka under en till två timmar. Använd rekommenderad torktid på baksidan av din burk primer. Applicera andra lager primer om coat ser ojämn eller ojämn. Sand ut områden som förefaller vara grov. (Om du har tid, så primer för att ställa ett par dagar innan målning är bäst, men inget krav. )
5.
Måla möbler med basen valfri färg. Vattenbaserade färger är oftast lättast att arbeta med. När du använder en färg pensel med säden i trä. När du använder sprayfärg se till att hålla burken på minst 8 till 12 inches bort från objektet målning, för att undvika måla klumpar.
6.
Låt färgen basfärgen som under minst en dagen innan du lägger mönster. Detta kommer att hjälpa till att hålla färg från blödning i basfärgen och gör att du kan känna den sanna färgen på dina möbler.
7.
vill skapa en konst design på dina möbler, föreslår jag att göra en live storlek skiss på det först.
8.
Håll det enkelt. Om du inte är väldigt säker i din konst färdigheter överväga att använda schabloner eller bara använda enkla linjer vid utformningen av dina möbler konst. Enkel design inklusive stjärnor, ränder, flagga design, sick zags eller prickar. Du kan även överväga att tillåta ett barn att göra konstverk på dina möbler för att skapa en rolig look.
9.
Coat hela möbeln med klarlack för att ge den ett blankt snyggare utseende. Om du föredrar en mindre glansig blick, köpa en icke blank yta.

Tips och varningar


 • Arbetsområdet skall ha i ett väl ventilerat område. Undvik att arbeta runt brännbart material.
 • furumöbler fundera på att använda en oljebaserad grundfärg i stället för vatten baserade att undvika knop för att visa genom färgen.
 • Se till att möbler du skapar konst med är inte en antik vars värde kan minska i värde genom att ändra finish.
 • Annan artikel

 • Så lägger matsalsmöbler
 • hur layouten sovrumsmöbler
 • hur man bygger kuben möbler
 • hur man målar möbler konst
 • hur man blandar mönster återgång möbler med moderna stilar
 • tonåriga sovrumsmöbler placering idéer
 • hur man målar i kolonialstil ofärdiga möbler
 • hur refinish sovrum formica möbler
 • hur man möblera en liten lägenhet för billig
 •