diy stuga dekorera

diy stuga dekorera

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-04-10

Människor har bott i timmerstugor i århundraden. Både våra europeiska och vår tidiga amerikanska förfäder bodde i timmerstugor. Trots sin tidiga rötter, välja att dekorera din stuga med stil och känsla. En stuga är ledig karaktär gör den till den perfekta miljön för möbler tillverkade av naturliga material som tillhandahålls av naturen. Logga möbler, ull filtar och hantverk hitta alla en plats i denna utsmyckning stil

Du behöver:.
FurnitureQuilts och kasta pillowsRugsIron dekorativa accessoriesTrunksPie safeTwig basketsCabin stil accessoriesFramed photosArtwork.


1.
Leta efter log möbler. Denna typ av möbler funktioner avsågade stockar att fortsätta utsättas och funktioner flanell, läder eller denim klädsel på dynorna. Den slipat trä i dagens log möbler betyder ingen splitter.
2.
Scout hantverk mässor och loppmarknader för att hitta antika filtar till din soffa, stolar och även dina väggar. Kasta dem på baksidan av soffan eller stolar för extra värme. Lägg täcke ringar och hänga på väggarna som gobelänger.
3.
För Native American style, lokalisera skinnfällar tillverkade av ull fibrer i varma färger som rost, gul och brun.
4.
Söka upp järn tillbehör såsom järn ljusstakar, krokar järn som fungerar som gardin tiebacks, och järn lyktor.
5.
Använd antikviteter som stammar, kassaskåp paj och lantgård tabeller frukost för att lägga till en one-of-a-kind smak till ditt rum. Dessa bitar tenderar att vara handgjorda, i enlighet med handbyggda stuga tema.
6.
Feature tyger med mönster som är gemensamma för hytt inredning. Dessa inkluderar plädar, ränder, skriver djur och geometriska former i indianska filtar och mattor.
7.
Inköp kuddar och dynor behandlas i flanell, linne, bomull eller ull för soffan och stolar. Leta efter "stugan" färger som brunt, solbränna, turkos, röd rost och grönt skog.
8.
Köpa eller göra korgar av kraftiga kvistar. Placera din stickning tillbehör i ett. Göm undan böcker och tidskrifter i en annan. Stuva spel i ännu en.
9.
Ta lite i kabinen charm till din inredning tillbehör. Hitta trä anka vettar och gamla paddlar kanot på loppmarknader. Placera dem på din sadel, och hänga dem ovanför din dörr. Eller välja vintage vandringskartor, antika fiskespön och korgar och lådor skugga med antika fiskedrag.
10.
Dekorera din spis Mantel med familj foton inramade i kvist ramar. Utnyttja av naturliga objekt som små pumpor och kalebasser samt ljus bivax, de ger fina dekorativa accessoarer för mantel också. Hitta konstverk som har bergslandskap visa på den öppna spisen.

Annan artikel

 • Texas Country inredningsidéer
 • hur man installerar tapet i ett hem
 • hur man konstruera, bygga och installera japanska skärmar
 • dekorera en asiatisk sovrum
 • hur man drapera ett fönster swag
 • hur man bygger en egen ram
 • kontor färgpalett och idéer måla
 • Definitionen av kasta sängar
 • hur man kan inreda trä tavelramar
 • Hur du använder batteridriven te ljus
 •