hur man omforma en liten garderob

hur man omforma en liten garderob

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-06-07

Remodeling en liten garderob kan frigöra ytterligare utrymme, samt göra det lättare att organisera dina tillhörigheter. Att ha en liten, rörig garderob kommer att göra det mycket svårt att hitta något. Det kan också vara omöjligt att lagra dina objekt och mer av en huvudvärk att klä sig. Därför är lägga hyllor, ställningar och lagring det bästa sättet att omskapa och organisera en liten garderob

Du behöver:. .
Pengar
Måttband.
Hyllor.
Rack.
Förvaringsutrymmen.
Penna.
Papper.
Verktyg (skruvmejsel, hammare, borrmaskin).


1.
Städa ur din garderob. Ansvarsfrihet någon produkt som du inte längre använder plagget och dela upp dem i högar utanför garderoben. Överväga att donera dina gamla kläder till välgörenhet som du inte vill hålla dem i huset som de kommer att lägga till i röran. Ta allt annat ut ur garderoben och förvara den i ett annat rum tillfälligt.
2.
Bestäm vilken typ av hyllor du behöver för din garderob. Kläder som behöver vikning kräver lådor. Dessutom kläder som behöver hänga kräver mer hyllor och skåp. Förstå exakt vad du behöver innan du köper den kommer att spara mycket besvär och pengar.
3.
Mät längden och bredden på din garderob och registrera resultaten i en anteckningsbok. Ta den bärbara datorn till ett hem förbättring butik som Lowes eller Home Depot. Fråga försäljaren om hjälp med att bestämma vad hyllor som fungerar bäst i din lilla garderob. Inköp hyllor, ställningar och papperskorgar lagring eller köksskåp. Dessutom kan du köpa belysning och en färg färg för att göra utrymmet verkar större. Krämer och puder blues lurar ögon och sinne till att tro att ett litet utrymme är faktiskt större.
4.
Måla väggarna att göra rummet större. Kom ihåg att måla taket också. En ny färg färg kommer dramatiskt förändra helhetskänslan av rummet.
5.
Lägg belysning i rummet. De flesta garderober har inte naturlig belysning. Därför kommer uppgradera armaturen med en modern omedelbart gör att rummet ser större, eftersom det kommer att belysa alla ytor.
6.
Lägg till ytterligare hyllor och rack till garderoben. Lägga till två rader av horisontella hyllor ungefär, 3 inches isär, gör att du kan hänga två rader av kläder på en vägg. Detta är en bra idé om du äger en hel del byxor och skjortor. Du kan hänga byxorna på nedersta hyllan och tröjor på den översta hyllan. Gör en plats i din garderob för ett litet lager byrå där du kan lägga dina strumpor och underkläder. Om du har många t-shirts och pyjamas, kan du behöva köpa två köksskåp.
7.
Lägg till tillbehör till garderoben för att liva upp rummet. Bilder, en matta och kanske en liten stol (om utrymmet tillåter) kommer att lägga till en personlig touch till rummet. Det kommer att kännas mer som en exklusiv omklädningsrummet verser en kramp garderob.

Tips och varningar


 • anlita en professionell att lägga till ytterligare hyllor till din garderob, om du är obekvämt att göra det själv.
 • Annan artikel

 • hur man blandar modern stil och tidiga amerikanska möbler
 • hur att Refinish möbler av metall
 • hur man hänga rep ljus inomhus
 • diy skötrum
 • europeiska dekorera stilar
 • inredning av vardagsrum
 • instruktioner för att bygga ett hjorthorn ljuskrona
 • dekorera ett bord med säckväv korgar
 • hur man gör en avdelare kartong rum
 • färger som går med en kricka grön matta
 •