flickor sovrumsväggen idéer

flickor sovrumsväggen idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-03

En tjej sovrum utgör ofta många funktioner utöver sömn. Det är en plats för vänner att samlas, en arbetsplats och en fästning av ensamhet. Jazz upp ditt flickans sovrum estetiska utseende med några inspirerade idéer vägg dekor. Oavsett om du har en större summa att spendera eller behöver komma med idéer till en budgeterad lägre projekt, välja från en mängd idéer för att piffa upp din flickans sovrum väggar.

Affischer och konstverk

Även om du kan alltid köpa affischer och konstverk, är en mer kreativ alternativ att designa dina egna affischer eller bilder och få dem tryckta på affischer eller dukar. Använd ett bildbehandlingsprogram som Photoshop eller ett freeware program som GIMP att designa din affisch eller konstverk. Sök på nätet för gratis ClipArt eller foton för att skapa ett collage affisch eller använda bilder för att skapa en personlig affisch som rummets boende kommer att älska. Alternativt, köp en tom duk, färg och andra nödvändiga förnödenheter och låta flickan att måla ett mästerverk baserad på hennes egna kreativa impulser.

Dekorativ anslagstavlor

Föreslå hon skapa en dekorativ anslagstavla. Om din dotter eller barnbarn i förskolan eller grundskolan, hjälpa henne att skapa en anslagstavla som smälter väl in i hennes rum inredning. Täck en anslagstavla med ett tyg bakgrund, gamla omslagspapper eller olikfärgade konstruktion papper. Skär ut en figur-som en fyrkant, cirkel, triangel eller nalle-från affischen styrelse eller kartong. Denna yta kommer att fungera som det fasta materialet som du kommer att fästa din bakgrund och sedan lägga till andra dekorativa element. Lägg krokar på baksidan för att hänga den på väggen.

Mural

Trots att många små flickor gillar scener med blomma trädgårdar och olika djur, inte avfärda idén att de också kan njuta av en mer "maskulin" väggmålning design. Till exempel måla en rymdrelaterade motiv eller en featuring Superhjältar. Det bästa sättet är att fråga din dotter vad hon skulle vilja för en väggmålning på hennes vägg. Dra ut designidéer första på ett stort ark av ritpapper, finjusterande det som du går tills du kommer till den slutliga versionen. Tape varje avsnitt av din design på väggen och spåra över konstruktionen så att linjerna i din skiss överföra till väggen. Använd schabloner för att skapa ett enkelt måla-efter-nummer ritning som du bara måste fylla i med färg.

Annan artikel

 • idéer för italienska bord centerpieces
 • lantkök inredningsidéer
 • hur man bygger en skärm rumsavdelare
 • hur man kan inreda en hög mur
 • hur man hänga sheers
 • snabb målning tips
 • hur man kakel en runda bordsskiva
 • hur du döljer sladdar på golvet
 • ingredienser av mjölk färg
 • dekorera en tonåring sovrum i rosa
 •