hur projektet en väggmålning på väggen

hur projektet en väggmålning på väggen

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-13

En väggmålning är en stor målning som är målad direkt på väggen. Väggmålningar är ofta att skildra samhället historiska händelser eller att skildra ämnen som är viktiga för den lokala befolkningen. Väggmålning konst är populärt i Mexiko och andra latinska länder. På grund av sin storlek, är det ibland svårt att behålla rätt perspektiv vid utformningen av väggmålningar. Projicera bilden på väggen kan hjälpa till med detta problem

Du behöver:.
Art projektorn
. Bärbar dator.
Videoprojektor.

Använd en art projektor


1.
Projicera bilden på väggen med hjälp av en konst projektor. Art projektorer är enkla, relativt billiga verktyg som reflekterar och projicera bilder som är placerad i dem på den yta där projektionen är spetsigt. Fördelen med konst projektorer är att det, till skillnad från traditionella OH-projektorer, kommer de projekt ogenomskinlig bilder och kräver inte OH-film.
2.
Minimera parallax genom centrering projektorn. Parallax är den snedvridning som händer när en bild projiceras på en yta med en vinkel, vilket gör den ena sidan större än den andra. Genom att placera projektorn i centrum av bilden och vara säker på att dess ljusstråle är exakt vinkelrät mot ytan på väggen, ska du ta bort problem med parallax.
3.
Rita bilder som projiceras på väggen med en FILTPENNA. Denna typ av markör fungerar bra eftersom dess spets kommer att överensstämma med den grova ytan på väggen och lämna en tydlig linje. Stå i vägen för projektionen, så du inte arbetar i din egen skugga.

Använd en videoprojektor


1.
Använd en videoprojektor på samma sätt som du skulle använda en konst projektorn. En videoprojektor kan anslutas till en bärbar dator, så att du kan projicera digitala bilder som du har på datorn. Om arbetet utanför, arbete på kvällen så den projicerade bilden att bli ljusare.
2.
Utnyttja förmågor av datorn genom att ändra bilden till era behov innan utskjutande den. Du kan ändra nyanser och färger och även ta bort delar av bilden genom foto-imaging tekniker.
3.
Dela bilden i mindre delar och projicera dem personligen om du har problem med enda bild. Ibland kan en enda bild, monterad på det utrymme du målar, kommer att orsaka att projektorn vara så långt borta att bilden är suddig. Eller, om du arbetar i ett slutet utrymme, kan du kanske inte kunna få projektorn tillräckligt långt bort för att göra bilden stor nog. Dela bilden i sektioner på din dator kommer att lösa något av dessa problem.

Annan artikel

 • hur man bifoga en hylla med en vägg
 • hur man utformar en färdig källare bar
 • vad är grasscloth tapet gjord av?
 • diy utomhus decor
 • fakta om belysning
 • hur man syr en tabell täcka
 • idéer för att måla ett kök med stol räls
 • är termisk gardiner eller lamellgardiner bättre för rumsreglering?
 • hur man väljer färger när man målar ett tvåvåningshus bra rum
 • bakgård makeover idéer
 •