preteen sovrum idéer

preteen sovrum idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-02

Idéer för sovrummet av de unga unga har rätt till hands. Allt du behöver göra är att fråga. Om det i ett sällsynt ögonblick, finns det ingen signifikant svar från preteen, ta kontroll över projektet och ha kul med det. Ta reda på vad som händer på design scenen för preteen. Detta kan du göra enkelt. Tillbringa några timmar framför tv titta på den senaste MTV musikklipp. Leta efter gemensamma teman. Gör denna del av planeringen session bedrivas gemensamt med den unge. Be om för din preteen: s bidrag för att upptäcka personliga preferenser i motiv, färg och tema genom att utvärdera MTV klipp tillsammans.

Subliminalt Betona familjeförhållanden

Titta igenom bilderna från den sista familjesemester. Fråga preteen vilka som är bäst för utskrift. Ta reda på vilken effekt är att föredra, till exempel färg, svartvitt, sepia, negativ bild, mjölkaktig eller krita verkan, för att bara nämna några. Vid fotoaffär anger för de bilder som ska monteras på skum ombord i en större-än-livet storlek. Montera den färdiga fotografier utan ram på väggen i valet på udda vinklar. Be varje familjemedlem att autograf sitt eget foto.

Väggar

Ett rum med murriga färger på väggarna kan vara tråkigt. Liva upp ekvationen med en färg pigment med hög mättnad värde. Ansök om att måla färg på minst en vägg. Om den första väggen är en framgång, kan du göra en andra och tredje och sista väggen, steg för steg. Måla väggarna under loppet av flera månader att också ge ögat en förändring och upprätthålla visuellt intresse. Paint är billigt jämfört med priset på konsekvenserna av en uttråkad preteen. Markera andra detaljer i rummet såsom fönsterkarmar och bottenplatta, med en sekundär eller tertiär färg.

Belysning

Den enkla och billiga elektriska versionen av den antika kinesiska papper lykta är en mycket mångsidig ljus för preteen sovrummet . Klotet delen av fixturen absorberar färgen mycket bra. Välj en färg som samordnar med färg på väggarna. Före montering av papper världen på ett tunt lager av färg för att den på ett torrt penseldrag. Undvik fullständig täckning först. Ta det ett steg i taget. Samordna andra belysning i rummet med papper skuggan.

Organisation

Håll organisation för preteen enkla. Det kommer att föra över till tonåren. Placerar stora halvcirkelformade korgar mot en vägg för tvätt och dylikt. Måla varje korg en annan färg. Du kan uppnå ett nytt utseende med stor lätthet genom att helt enkelt flytta korgarna till olika platser eller genom att placera korgarna rygg mot rygg för att ge rummet en förändring i visuell rytm. Intensiv färg med hög mättnad värden är nyckeln till märkbar förändring med denna del av rummet.

Annan artikel

 • inomhusträdgård aktiviteter
 • hur man använder en rörelsesensor för att kontrollera dekorativ belysning
 • gratis idéer att inreda ett rum tonåringar
 • hur en toscana kök
 • hur du väljer färg för väggar enligt feng shui
 • stilar av lampor
 • hur man utformar garage lagring
 • hur man installerar ceramac kakel
 • hur man tapetsera fondvägg
 • att välja lämplig fönstren för ditt hem
 •