den bästa färgen för köksskåp

den bästa färgen för köksskåp

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Ett sätt att omedelbart uppdatera ett kök är att måla skåp för en ny känsla eller rent utseende. Färg för skåpen kan baseras på företräde, befintliga inredning, skapa en atmosfär för en av de mest använda delar av huset. Det finns inga regler för att välja den bästa färgen för ditt skåp, hitta den perfekta nyansen kommer att förbättra den övergripande utseendet på köket.

White

En av de säkra färg färger av köksskåp är vit eller en varierande skugga såsom off-white, grädde eller beige. Detta färgpalett hjälper till att öppna små kök eller sådana som har begränsad dagsljus som kommer in, men kom ihåg att vita visar fett, smuts och fläckar lättare än andra färger. Vit eller olika nyanser par väl med i stort sett alla existerande färg bänk eller apparater, så om du bara letar efter en ren och enkel uppdatering, är vit den perfekta färgen. För att ytterligare uppdatera köket, byta ut äldre hårdvara från skåpet med nyare, snygga knoppar eller handtag. Använd en halvblank eller blank finish att hålla skåp ser nymålad, samt lätt att rengöra.

Gul

Om du vill lägga till värme till ett rum, skapar mjuk gula en solig och mysig atmosfär. Gul skåp par väl med vitvaror och även komplettera befintliga träet toner. Om du har en trä frukostplats bord eller trägolv, gul skåp varm omedelbart hela matplats. Använd gul färg speciellt i rum som har begränsad naturlig belysning för att skapa en illusion av en större yta, och lägg gula skåp till kök som har väst eller söderläge fönster för att hålla rummet väl upplyst under hela dagen.

Bold

Det finns ingen regel som avskräcker användningen av djärva färger på köksskåp. Om du har neutral golv såsom ljust kakel eller trä, blå och lila skapa en anpassad utseende för ditt kök. Välj en blå färg för en djärv, men ändå mysig titta särskilt om du har accenting, färgglada brickor med röda, gula eller vita mönster. För en look som är fet men ändå inte alltför tokig, välj en dammig blå, vinröd eller lavendel färg färg för att täcka skåpen. Djärva färger par väl med enkla vita eller rostfritt stål apparater eftersom de jämnar ut varandra. Undvik att använda mörka färg färger med svart apparater behålla rummet från att visas för liten. När du använder fet skåp färger, måla taket vitt för att skapa en illusion av att det är högre upp, vilket gör att rummet känns större.

Annan artikel

  • den bästa färgen för köksskåp
  • hur du tar bort färg och fläckar från köksluckor
  •