färg idéer för ett hus

färg idéer för ett hus

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-21

Välja en färg för utsidan av ditt hem kan ta tid och tålamod. Det kan även verka som om möjligheterna är oändliga. Börja med att välja att helt enkelt måla marker med färger som tilltalar dig. Ta hem dem från färg eller järnhandeln för att få en uppfattning om hur de ser ut mot befintliga landskapet och i direkt solljus

Historisk

Generellt finns tre nyanser av färg som används för att färga ett hem. Trim, accent och sidospår. Historiska hem, såsom Viktorianerna, använda en mängd olika starka färger för att framhäva arkitektoniska detaljer i hemmet. Typiska färgen idéer för sådana hus innehålla en neutral sidospår måla i grädde, vitt eller ljusgrått med accentfärger i mörkare grått och trimma färger vinrött, marinblå eller skogsgrönt. För att göra det lättare för dig att välja färg idéer, olika färg företag erbjuder paletter speciellt för vissa typer av historiska hem, inklusive viktorianska, hantverkare, koloniala och mitten av århundradet modern.

Landskap Inspirerad

Du kan hitta inspiration överallt i ditt hem, från det omgivande landskapet till vad som är planterade i trädgården. Om du bor i ett kustområde, passar en strand-stil hemma i området väl och har enkla färger vitt, ljusblått och havet skum grön. Bostäder i sydväst har ofta en färgpalett inspirerad av öknen, med röda, bruna och gula färg idéer. Måla hem en neutral färg i grädde eller vitt om du har färgglada landskapsplanering på gården för att accentuera blomningar och buskar. En enkel hem färgen, med levande och djärva dörr färgen som röd hålla hem från att titta vanligt, speciellt när det paras ihop med välskötta gräsmatta och landskapsarkitektur. Om du bor i en bergig region eller har gott om träd nära gatan eller på gården, komplettera naturliga färger med färg i djupa gröna, bruna och röda.

Tak färger

Om du har en mörkgrå tak Välj en kulör som kommer att komplettera befintliga funktioner. För att undvika färger från kolliderar, väljer färg idéer som är lika till färgen, men inte matchning. För gröna tak nyanser, titta på färger hemma måla i vitt, grönt eller grått. Mörkare färg på tak såsom svart par väl med färg färger som blått, vitt eller grått, medan brunt tak komplement till en ljusbrun, brun eller vit färgpalett. För en grå tak, färger som svart, vit, grön, grå och blå par fint. Håll färger enkel och harmonisera för att skapa en perfekt färg jobb.

Annan artikel

  • hur du tar bort färg och fläckar från köksluckor
  • den bästa färgen för köksskåp
  • färg idéer för ett hus
  • hur man kan inreda vardagsrum med färgen grön
  • hur du väljer färg färger för en matsal med en stol järnväg
  • hur du tar bort färg från golvlister & Trim
  •