hur du lägger till färg till toppen på en vägg

hur du lägger till färg till toppen på en vägg

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-22

Nuförtiden verkar det nästan omöjliga att slå på TV utan att se ett hem make over show. Du titta på utställningen och undrar hur du kunde få ditt hus att se så fantastiska som de i showen. Måla väggarna i ditt hem är en av de minst kostsamma sätt att göra en stor inverkan på ditt utrymme. Måla ränder (eller block av färg) är ett enkelt sätt att ge ditt space ett modernt utseende. Med några få verktyg och lite kreativitet kan du ändra utseendet på ditt space på nolltid

Du behöver:.
Nivå (med mätningar.
 eller laser).
Blue målartejp eller maskeringstejp.
Penna.
Paint.
Pensel och rullar.
Drop trasa.
Stege (vid behov).


1.
Förbereda området genom att sätta ner droppe trasa under väggen du målar. . . Line färgen facket med en plastpåse eller en plast disponibel färg magasin
2
Bestäm bredden på din färg block (dvs: 2 inches, 3 inches, 4 inches, mm ) Mät upp önskad bredd vertikalt på väggen och markera platsen i hörnet av väggen.
3.
Börja vid den markerade punkten, använd nivå för att dra en rak linje längs väggen. Om du har en laser lastbryggan Detta fungerar bra för lining väggar och klipper din arbetstid enormt. Fortsätt på tills önskad design uppnås.
4.
Använd linjerna som en vägledning och tillämpa målartejp. Var noga med att placera bandet just i nederkant av linjen. Kom ihåg att hålla den rakt.
5.
Gnid bandet in i väggen med hjälp av fingrarna för att den är ordentligt anslutit sig till.
6.
Lägg på färgen på den del av muren (er) inom det tejpade gränsen. Måla längs den övre kanten av bandet för att du har en bestämd gränslinje mellan den nya väggen färg och befintlig vägg färg. Applicera minst två lager. För ett större utrymme använda en roller för smalare utrymmen använda pensel eller en mini rulle.
7.
När färgen har torkat i cirka en timme, sakta ta bort tejpen. Låt målade området att fortsätta att torka innan hängande tillbehör på väggen. Ta bort tejpen innan färgen är helt torr ger dig en renare kant.

Annan artikel

  • hur du tar bort färg från golvlister & Trim
  • hur du väljer färg färger för en matsal med en stol järnväg
  • hur du lägger till färg till toppen på en vägg
  • färg idéer för ett hus
  • hur man kan inreda vardagsrum med färgen grön
  • den bästa färgen för köksskåp
  • hur du tar bort färg och fläckar från köksluckor
  •