hur man målar angränsande rum i olika färger

hur man målar angränsande rum i olika färger

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-23

Välja olika färg färger för angränsande rum öppnar dörren för professionell rådgivning, trots allt, det är ingen liten sak som färgen svarar för 60 procent av våra svar på ett objekt eller en plats. Du vill få det rätt första gången, särskilt om du har investerat i material av hög kvalitet och testade märken färg. Färg proffs vet att måla val i ett hem, med högst tre olika nyanser som flyter bra ihop, berika den mänskliga erfarenheten och uppnå en känsla av välbefinnande och enighet.

Du behöver:
Paint brickor och Liners
. Burkar och burkar.
Rollers och rullen täcker (olika storlekar).
Förlängning poler.
Maskeringstejp (smal och bred).
Rör pinnar.
Drop dukar.
Edge kuddar.
Latex borstar för vatten, naturligt för olja (alkyd).
5-tums penslar för väggar, fyra.
3-tums borstar för kapning i.
. 1-tums borstar för frames

färg och design tips för att skapa enhet


1
Steg 1:. Ett färghjul från färghandel visar hur enskilda färger förändras och kompletteras med naturligt ljus och glans, dessa hjul visa nyanser som sträcker sig från subtila och varmt till kallt och ljust. Välj två närbesläktade nyanser och tillämpa den lättare till rummet som får den mest naturliga ljuset. Om du tror att en färg är tråkigt, skapa fet eller subtila variationer i den genom kontrasterande finish, eller Sheens, från rum till rum.
2.
Du vill att ditt kök, vardagsrum och matsal områden för att återspegla olika grader av energi och fred, så välj mjuka, svala färger och neutrala för säng, badrum och en helig plats, och ljusa färger för mer social atmosfär. Eftersom det gör stor skillnad i färg, är belysning nyckeln. Standarden tumregel är att lysrör kastar en skarp ton, medan naturligt dagsljus visar sannaste färg.
3.
En partiell vägg eller halvön är uppenbara skiljelinjer för ny färg, men om det inte finns någon separation bortom golvet tröskel kan du förena två rum med samma trim färg överallt. Förstärka anslutningen genom att föra handen inom varje område färg, liknande område mattor och kuddar accent, i det andra.
4.
Hue, värde, mättnad och intensitet är färg termer du behöver veta . De beskriver färgens ljushet, mörker, dominans och briljans, som alla påverkas av glans. Använd en halvblank eller högblank glans för trim, trä-och högtrafikerade områden och äggskal eller en satin glans på dina väggar.
5.
Väggarna i ditt hem ser en mycket slitage av fingeravtryck, slams dörr, spill och fukt, så du vill måla med täckförmåga. Din färg ska vara vidhäftning-, stänk-och polera resistenta, liksom touch-up och färg motståndskraftig.
6.
När du väljer färger för ditt hus, välj en vit färg för trim och golvlister som arbetar med de viktigaste färg. Det skapar sammanhållning och flöde. Kom ihåg att en ljus färg kan kännas för ljus och skarp utan åtföljande medellång ljus för att skapa lysande effekt du går för. Tänk på taket också, som en möjlighet för förenande färger, nyanser det kan dramatiskt förändra hela utseendet på ett rum

tips och varningar


 • Om du har. mycket tid att ägna åt ett inredningsprojekt, överväga att använda en 3D-programvara verktyg som kallas SketchUp. Det är gratis och du kan en virtuell smygtitt.
 • Annan artikel

 • hur du tar bort färg från golvlister & Trim
 • hur du tar bort färg och fläckar från köksluckor
 • hur du lägger till färg till toppen på en vägg
 • färg idéer för ett hus
 • hur man kan inreda vardagsrum med färgen grön
 • den bästa färgen för köksskåp
 • hur du väljer färg färger för en matsal med en stol järnväg
 • hur man målar angränsande rum i olika färger
 •