hur man kan inreda ett vardagsrum med färg

hur man kan inreda ett vardagsrum med färg

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-10-30

Ditt vardagsrum är det rum som används mest för att koppla av och samtala. Beroende på din personlighet som du kanske vill måla det en lugnande blå nyans eller en ljus gul livlig. Oavsett vilken färg du målar ditt vardagsrum, det finns åtgärder att vidta för att säkerställa en ännu färgbeläggning som du kan njuta av. Förbereda väggar och tak för målning av rengöring och reparation det är viktigt för släta väggar. Även lära sig rätt målning metoder för Run-fri väggar som du kan vara stolt över att säga att du skapat.

Du behöver:
milt rengöringsmedel
. Svamp.
Vattenhink.
TSP (tri-natriumfosfat).
Gummihandskar.
Skyddsglasögon.
Spacklade.
Spackelspade.
Drop trasa.
Maskeringstejp.
Andningsmask.
120-slippapper (tillval).
Please trasa (tillval).
Stege.
Inomhus Paint.
Metal färg konservöppnare.
Trä rör stick.
Måla facket.
Penslar (storlek 1-tum till 6-tum).
Roller extender.
Måla rullar.
Trasor (tillval).


1.
Ta alla möbler och tillbehör ut ur rummet och lämnar det helt tomt.
2.
Rengör väggar och tak. Blanda 1 del milt rengöringsmedel och 3 delar varmt kranvatten i en vattenhink. Använd en ren svamp för att tvätta smuts och damm. Skölj och låt torka i 15 minuter.
3.
Applicera TSP (Tri-natriumfosfat) till väggar och tak enligt instruktionerna på förpackningen. TSP används för att avlägsna smuts och svåra att rengöra smuts. Använd gummihandskar och skyddsglasögon vid tillämpningen.
4.
Lägg spackel eller en liknande produkt till alla områden som innehåller hål eller urgröpningar. Smörj spackel i ett "X" rörelse över området och låter det som att torka som anges på förpackningen.
5.
Lägg en trasa på golvet för att skydda mattan eller marken från slipdamm eller måla spill och stänk. Placera droppe dukar runt toppen av väggarna med maskeringstejp innan målning i taket.
6.
Slipa spacklade lätt med fint, är 120-slippapper tills området slät. Torka ren please duk över den slipade områden för att ta bort damm och lämnar en ren och vidhäftande ytan.
7.
Öppna färgburken med metall färg konservöppnare och rör den jämnt med trä färg omrörare. Lägg på färgen på måla brickan, översvämmas en 1 -. . Eller 2-tums pensel och börja måla kanterna och svåra att nå områden av taket
8
Använda en roller med Extender eller stege för att nå taket. Täcklackering taket och låt den så torr som anges av instruktionerna på burk färg. Applicera ett andra skikt i taket om områden saknas färg är synliga. Låt det andra skiktet torka ordentligt.
9.
Ta bort droppe dukar från väggarna och börja "skära i" kanterna och svåra att nå områden med olika stora penslar . Använd mindre penslar för trim och större borstar för svåra att nå platser.
10.
Måla väggarna med rullen med hjälp av ett "W" rörelse i en 2 till 3 fot utrymme och arbeta dig rullen upp och ner att täcka väggarna i ett jämnt lager. Låt väggarna torka enligt instruktionerna på burken.
11.
Applicera ett andra lager färg på väggarna om det finns fläckar där färgen är tunn eller saknas. Lägg den andra färgskikt samma sätt som det första skiktet och låt den torka samma mängd tid.
12.
Städa upp drop dukar och material, och låta det utrymme som torka över natten innan de återvänder till möbler och accessoarer.

tips och varningar


 • Bär din ansiktsmask vid slipning och målning för att minimera damm och måla rök.
 • Annan artikel

 • hur man väljer rätt draperi stången, färg & typ
 • den bästa färgen för köksskåp
 • hur man målar angränsande rum i olika färger
 • hur man hittar olympiska måla färger
 • hur du tar bort färg och fläckar från köksluckor
 • hur man målar på färg med körsbär skåp
 • hur man kan inreda vardagsrum med färgen grön
 • färgpalett idéer för vardagsrum
 • färg idéer för ett hus
 • färg idéer för målning en gammal strippad rocker
 •