hur man kan jämföra märken av interiör färg

hur man kan jämföra märken av interiör färg

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-10-31

För många villaägare, är den största utmaningen att målningen inte i sitt arbete, men vid val av färg. Köpare inte bara har att välja mellan ett oändligt färgval, utan också från ett stort antal olika varumärken. När man jämför märken av interiör färg, är det bra att tänka på dina egna erfarenheter med varje varumärke, liksom av andras erfarenheter. Leta efter tillverkarens information om varje produkt, samt oberoende recensioner och rekommendationer för att hjälpa dig att välja din färg.
1.
Kontrollera färgen tillgången på varje märke för att hitta vilken som erbjuder den färg du vill. För vissa kan det vara värt att välja en annan färg från ett välkänt varumärke än en från en okänd. Samtidigt kommer de bästa märke inte bra om du har ditt hjärta inställt på en färg de inte erbjuder.
2.
Jämför garantier och garantier för varje varumärke. Vissa märken kan erbjuda livstids garanti, medan andra kan bara pågå i några år. Se till att du förstår alla krav som följer med varje garanti som hjälper dig att göra en rättvis jämförelse.
3.
Se över priserna för varje varumärke. Titta på kostnad per gallon färg jämfört med det antal liter du behöver för att slutföra projektet. Några högre kvalitet varumärken kan erbjuda bättre täckning, så du kan använda mindre färg än du gör med en billigare märke. Du bör också överväga den förväntade livslängden för varje när man jämför kostnader.
4.
Undersök olika instruktioner och verktyg för konsumentutbildning som erbjuds av varje tillverkare. Vissa varumärken kan få datoriserade design guider och instruktionsblad som kan hjälpa till med ditt projekt, medan andra inte. Fundera saker som färg provet tillgänglighet och kundernas valmöjligheter som erbjuds av varje märke som hjälper dig att göra ditt val.
5.
Bestäm hur hälsosamt är färg. Ett av de största trenderna i färg innebär låg eller ingen VOC färg. VOC eller flyktiga organiska föreningar, är kopplade till dålig luftkvalitet och vissa luftvägssjukdomar. Varje varumärke bör lista VOC nivåer på färgburken så att du kan jämföra märken.
6.
Leta efter oberoende tester från källor som Consumer Reports och JP Power. Dessa organisationer genomföra kundundersökningar baserat på faktorer såsom färg hållbarhet, enkel tillämpning, utseende, kundservice och mer.

Annan artikel

 • blomlåda planter färg idéer
 • kan en sprayfärg plast mini mörkar?
 • hur du tar bort färg från golvlister & Trim
 • hur man målar angränsande rum i olika färger
 • hur man kan jämföra märken av interiör färg
 • den bästa färgen för köksskåp
 • hur man kan inreda vardagsrum med färgen grön
 • hur du lägger till färg till toppen på en vägg
 • färgpalett idéer för vardagsrum
 • hur du väljer färg färger för en matsal med en stol järnväg
 •