om små dekorativa hyllor

om små dekorativa hyllor

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-05-25

Medan de flesta hyllor används för organisation och lagring, är små dekorativa hyllor avsedda för visning. Små dekorativa hyllor är ett enkelt och framträdande sätt att visa upp dina bilder eller prydnadssaker, och det finns många stilar att välja på

Syfte

I likhet med manteln över en öppen spis, dekorativa hyllor dra uppmärksamheten till sig själva och vad de visar. Bilder, ljus, julpynt eller samlarobjekt prydnadssaker få all den uppmärksamhet de förtjänar när de visas på en välplacerad små dekorativa hylla. Om du har ett tomt utrymme på väggen, eller en udda nisch i ett hörn, kan en liten dekorativ hylla vara en kreativ och mångsidig alternativ till en fotoram eller konstverk.

Attribut

mest dekorativa hyllor är av trä eller glas. Trä hyllor kan komma målade eller med en naturlig finish. Detaljister säljer ofta små, dekorativa hyllor i badrummet avdelning, eftersom det är där de är mest hängde, trots att de kan visas var som helst i huset.

Små dekorativa hyllor varierar i längd från 6 till 24 inches, så det kommer säkert att vara en som passar din tomt utrymme. Höjd och djup varierar kraftigt från hyllan längd och stil, men kommer att anges tydligt på förpackningen, liksom mängden vikt hyllan kan stödja. Se till att din hylla är djup nog och robust nog för att rymma vad du vill visa.

Style

Små dekorativa hyllor finns i alla stilar, från chunky och rustikt för känslig och detaljerad. Medan de flesta små hyllor är enkla lister, vissa är kvadratiska eller runda och bilda ramar runt de objekt de visar, vissa även pussla ihop med kompletterande ram-liknande hyllor för att skapa ett slags collage som hänger tredimensionellt på väggen.

Corner Hyllor

hörn eller små nischer kan vara några av de svåraste ställena att dekorera, och små dekorativa hyllor byggda för hörn är ett bra alternativ. Även om det inte är den enda stil, i de flesta hörn hyllor, två sidor bildar en 90-graders vinkel, medan den sida som vetter utåt är rundad. Köpa flera, i fallande storlekar, och klättra upp dem ett hörn ger finess till en annars trist och ignorerade delen av rymden.

Hur du köper

Bekvämt, små dekorativa hyllor ofta säljs i set som inkluderar flera olika längder i samma stil. Vanligast är det tre eller fyra hyllor per set, som kör mellan 6 och 24 inches lång. Köpa flera hyllor i samma stil kan du stappla dem att passa din tomt utrymme, där en liten hylla skulle ha verkat på sin plats. Men om du föredrar, är små dekorativa hyllor också säljs separat.

Installation

svävande hyllor, hängde på skruvar utan parentes visar, är vanliga i små dekorativa hyllor, har dock mer traditionella stilar gör konsoler att både stödja hyllan och bidrar till dess stil. De flesta små hyllor kommer med den maskinvara som behövs för att hänga dem, även se till att kontrollera förpackningen. En nivå, skruvmejsel eller borr och regeldetektor är de enda verktyg du behöver för att hänga din hylla. Beroende på vad du väljer att visa, kan även små hyllor blir ganska tungt, så se till att du skruvar in i en väggregel eller använda en molly skruv så att din hylla är säkert och bra stöd.

Annan artikel

 • hur man gör fönster behandlingar av tabletter
 • loft stil lägenhet idéer
 • fönster behandling design för runda fönster
 • idéer för målning kök med ek skåp
 • hur man hittar prisvärda kylaren täcker
 • idéer för ett badrum
 • dekorera med färgerna i Toscana
 • om sydvästra stil inredning
 • fasad idéer
 • tuscan tema sovrummet inredningsidéer
 •