Town & Country heminredning

Town & Country heminredning

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-06-09

Town Country heminredning är en populär stil som passar för de flesta alla hem. Denna stil är inte bara bofasta i landet. Det är populärt i städerna. Stad och land inredning representerar en tid när livet inte var så komplicerat och hektisk. Det kan skapa en avkopplande atmosfär där du kan fly den verkliga världen och alla dess problem för en stund och pratar om en enklare tid som var lättare att förstå

Historia

Stad och land heminredning började i USA och hette ursprungligen "Early American" inredning. Amerikanska pionjärer, hantverkare och bönder skapade denna stil i processen av att använda sin fantasi och utforma sina hem på ett sätt som var funktionell och samtidigt förbättra kvaliteten på livet som de visste det. Idag land stilar från hela USA kombineras för att ge husägare ett antal olika alternativ för att skapa en varm och avkopplande atmosfär som väcker gamla minnen från det förflutna.

Distinkta kvaliteter

Stad och land inredning har flera distinkta egenskaper som skiljer det från andra stilar. Tidiga amerikaner används trä spisar för både tillagning och uppvärmning i hemmet. De använde objekt som smör churn, spinnrock och quiltning rack som en del av deras dagliga liv, men dessa poster var också dekorativa. Idag är de enbart används för dekoration och anses antika möbler. Land bostäder byggs med synliga bönor, grov puts och små fönsterrutor. En eldstad är en nödvändighet. Timmerstugor är ett bra exempel på ett land hem.

Tillbehör och tyger

tillbehör som används i stad och land heminredning är ganska enkla. En målning ovanför den öppna spisen och ett par inramade bilder eller speciella statyetter över manteln är en bra början. Gjutjärn, enamelware, keramik keramik, tvättbräda och rullande stift är exempel på kökstillbehör. Endast naturliga tyger av bomull, ull och lin används med denna inredning, och de är utformade i neutrala färger, blommor eller ränder. Slutföra utseende med minst ett lapptäcke.

Färgscheman och Inredning

När det gäller färgsättning, rött, blått och vitt är väldigt populära men det finns ingen särskild riktlinje för färg. Tyger i färger jordfärger och blommor används ofta för möbler, gardiner och liknande. När du väljer möbler, leta efter överdimensionerade soffor och stolar som är enkla i konstruktionen men mjuk nog att sjunka ner. Trä himmelssängar och köksskåp eller gjutet järnsängar är typiska val för sovrummet.

Slutsats

Stad och land heminredning är tänkt att vara enkla, charmiga och bekväma. Allt inredning för inredning serverar en praktisk funktion samtidigt som komfort i åtanke. Inredningen är ett stycke historia som kretsar kring en tid innan de fyllt av teknik och elektronik. Det är en informell stil som fokuserar på enkla livsstil i det förgångna och är ett roligt sätt att dekorera som passar för mest varje livsstil du leder idag.

Annan artikel

 • hur man passar gardinomtag
 • hur man målar över svart emalj möbler
 • Hur kan jag inreda min trappor?
 • samtida hus egenskaper
 • hur man gör en säng caddie
 • hur man väljer draperier
 • hur man kan inreda utan målning
 • hur glasyr målade köksluckor
 • hur antika tegel
 • hur du lägger till gjutning till skåpdörrar
 •