Om keramiska fisk vägg dekor

Om keramiska fisk vägg dekor

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-10-28

Världshaven erbjuda en inspirationskälla för många konstnärer. Deras verk, som målningar och keramik fisk, ta sig in i folks hem. Dessa konstverk har fisk av alla slag-från de vanligaste guldfisk till de mest exotiska fantasifulla sjövarelse. Medan badrum tenderar att vara den plats där många människor sätter keramiska inredning fisk vägg, finns tillräckligt med variation för villaägare att hitta fisk keramik för alla rum som de vill dekorera

Du behöver:.
Vacuum.
Diskmedel.
Vatten.
Låg-Tack målartejp.
Plastfolie.
Handheld Sander.
Diamond Diskbollar.
Skyddsglasögon.
Handskar.

Shades och nyanser

En av de viktigaste aspekterna av att välja någon typ av vägg dekor är färg. Fisk keramik erbjuder många val för att komplettera din vägg färger, eftersom många fiskar är ljust färgad, förutom att ha mycket intressanta former. Keramiska kopior av färgsprakande japansk koi fisk eller ljusa ängel fisk lägga pizazz till vägg dekor.

Typer

Även om många olika keramiska fisk plaketter finns på marknaden, de är inte det enda alternativet för keramiska fisk vägg dekor. Modern kakeltillverkning gör ofta kakel med fisk teman, särskilt för badrummet. Dessa keramiska plattor allt från full-color, full-detalj fisk till känsliga guld konturerna av stiliserade fiskar och andra havslevande varelser som sjöhästar eller sjöjungfrur.

Potentiella

Keramik fisk plack kan användas för att utföra dekorativa teman, inklusive några ovanliga sådana, såsom forntida fisk ses i paleontologi böcker. Om du vill ha ett tema, samråda böcker på det marina livet och välja ett specifikt undervattens miljö eller typ av fisk. Sen handla plaketter med dina motiv.

Handgjorda

Inredare hittar keramiska fisk plack i specialbutiker eller på nätet, men de kan också vara handgjorda. Du kan skapa mytiska havsdjur, eller få dina barn är inblandade i att dekorera sina rum. Filmer som "Hitta Nemo" eller "Den lilla sjöjungfrun" kan vara deras inspiration. Enligt Decorating Dream webbplatsen kan du hänga fisk keramik på en fisk nät för att skapa en rolig eller dramatisk Inreda.

Överväganden

Människor väljer fisk som ett dekorativt motiv för ett antal skäl, bland annat som ett sätt att förmedla ett personligt uttalande. Dessa villaägare kan dras till dekorativa element som de som skapas av konstnären Lisa Merida-Paytes och andra konstnärer som specialiserat sig på realism. Merida-Paytes "keramik är tänkta att hedra de djur som hon stött på i hennes förflutna.

Annan artikel

 • om dekorativa koppar köksredskap
 • Vilka är nackdelarna med infälld belysning?
 • hur man skapar en billig modernt familjerum
 • hur man kan inreda med primitiva och rustik hantverk
 • information om hur man bygger faux träd
 • hur man designar en snygg resebyrå
 • hur man hänga rep lampor i fönstren
 • Disney Princess inredningsidéer för barn rum
 • 10-av-10 sovrum makeover idéer
 • garageport fönster alternativ
 •