fotboll baby rum idéer

fotboll baby rum idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-11-12

Du behöver:
måttband eller linjal
. Stege eller en hög pall.
Borrmaskin.
Tunga vippbultar (plugg).
Skruvar.
Skruvmejsel.

Oavsett om du hoppas dina barn kommer att växa upp och bli en fotbollsspelare, eller om du är stora fans av en särskild grupp, kan dekorera din barnkammare i ett fotbolls tema bara biljetten till skapa ett särskilt rum. Använd team färger, vimplar och redskap för att ta med din fotboll tema till livet och skapa en glad, spännande atmosfär.

Team

Pick ditt favoritlag och dekorera rummet i dessa färger. Om ditt lag färger är blått och vitt, måla väggarna vita och trimma med blå-eller vice versa. Eller använda tapet med teamets logo på ena väggen och hålla resten av väggarna en färg. Om du använder en NFL team eller en från ett större universitet som din tema bör du kunna hitta alla i teamet objekt som du behöver. Försök att hitta färg sängar eller en filt med en stor logga på den för att hålla rummet blir för upptagen. Måla logotypen på sidan av spjälsängen eller måla fotbollar i färgerna i teamet. Placera fyllda fotbollar runt i rummet och ett team matta på golvet.

Omklädningsrum

Använda teamet logotyper är inte det enda sättet att närma sig en fotboll som tema rum. Du kan också skapa dekor omklädningsrum. Måla en väggmålning av ett tomt omklädningsrum på väggen eller i ett team rally innan en stor match. Inköp fotboll redskap från sportartiklar butiker, sparsamhet eller på ebay. Visa växeln på hyllorna bredvid tecknade bilder av knapar och hjälmar. Få in nya skåp som förvaring för blöjor och andra förnödenheter. Håll sängkläder vit eller ljus så att den kan smälta in med resten av temat. Ta in en bekväm stol och lägga till ett kast med bilder på fotbollar eller redskap.

Animal Fotboll

Sammanfoga söt baby djur och figurer med fotbollen tema. Använd uppstoppade djur eller tecken spela fotboll i fokus i hela rummet. "Fyllda djur bär team tröjor ser bedårande, men av säkerhetsskäl, inte placera dem i spjälsängen," föreslår Modern Mamma webbplats. Använd väggen klistermärken eller inramad konst av uppstoppade djur klädda för deras stora spel på väggarna. Hitta gardiner med karaktärerna klädda i fotboll växel eller hålla fast gardinerna och använda tecken-formade gardin krokar. Dessutom ansikten köpa fotbollar eller hjälmar och måla karaktär på dem.

Annan artikel

 • remodeling tonåring sovrum
 • hur man gör bägare veck draperier
 • hur man utformar en interiör av en quonset hem
 • Baltimore lagar om utomhus belysning i bostadsområden
 • hur en tvättstuga ränna
 • hur man kan jämföra T8 lampa effekt med glödlampor
 • den typiska arbetskraft för att installera mattan
 • modern lägenhet inredningsidéer
 • idéer för en unisex barn sovrum
 • kreativa målning idéer för barnrum
 •