hur man gör Askungen transport med blomma trådar

hur man gör Askungen transport med blomma trådar

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-11-06

Använd blommig tråd för att skapa en chic, fransk-inspirerade tråd skulptur av Askungens klassiska kupolformad vagn. Franska tråd skulpturer har länge varit en klassisk post heminredning. Många hem accent butikerna har allt från dekorativa burar tråd fågel, till fruktkorgar till tråd skulpterade ljusstakar. Använd blommig tråd och torkat blommor till hantverk din vagn och dekorera det. Din Slutresultatet blir en bit som ser dyrt, men i verkligheten kostar mycket lite. Allt som krävs är tid, tålamod och lite konstnärlig förmåga.

Du behöver:
Fotografi av Askungens vagn
. Skissblock.
Pennor.
5-tums frigolit sfär.
22-guage florister "trådar, lätt.
Avbitartång.
Torkade blommor (tillval).


1.
Skaffa ett fotografi av Askungens vagn och skissa din design grundar sig på detta foto. Skiss hur du vill bifoga varje tråd tillsammans och planera bort din skulptur på detta sätt. Sketch 10 trådar kors och tvärs från toppen vid transport och bildar en sfär av vertikala ledningar. Skiss fem horisontella linjer som förbinder dessa trådar. Skiss två stora hjul och ekrar, samt en förare plattform på framsidan av vagnen.
2.
Lös din rulle florister "tråd och skär den vertikala bitar som krävs för din design med hjälp av frigolit sfär som din guide för att skära rätt längd. Ledningarna bör kunna helt och hållet omringa området.
3.
Cross 10 trådar i mitten på varje ledare så de är jämnt fördelade, och vrid dem tillsammans på denna mittpunkt, eller använda en kort bit för att ansluta alla 10 kablar på denna punkt.
4.
Lägg din trådarna på frigolit sfären och böjer försiktigt ledningarna tills de överensstämmer med klotet. Ta bort sfären försiktigt så att inte tappa formen på dina sladdar. Formen kommer att ligga till grund för din runda Cinderella transport. Avsluta sfären genom att vrida den vertikala ändarna tillsammans på vad som kommer att ner i din vagn.
5.
Väva horisontell vajer bitar genom den vertikala bitar, enligt din design. Börja längst upp och vrid ihop ändarna för att säkra den första horisontell vajer. Klipp bort överflödigt tråd med din fräsar. Upprepa tills du har nått botten av vagnen.
6.
Avsluta vagnen genom att vrida tre bitar av tråd samman till en cirkel ungefär en tredjedel höjden på vagnen sfären. Upprepa tills du har två av dessa stora cirklar, som är de vagnens hjul. Twist flera trådar från hjulet till mitten av hjulet och sedan tvinna ihop ändarna för att säkra, bildar ekrar och centrum nav. Upprepa för den andra hjulet.

Montera hjulen på vagnens sidor med hjälp av någon, kort bit kabel loopas varje ekrar knutpunkter och fästs vid de undre sidorna av vagnen sfären.
7.
Skapa ett litet förare "plattform genom att vrida rader av tråd ihop till en platt, spjälverk rektangel. Fäster vid de främre nedre mitten av vagnen med en kort bit tråd väva två stycken tillsammans och vrida säkra.
8.
Twist några lösa ändarna och trimma nära skulpturen . Lägg torkade blommor att dekorera din vagn, om du vill.

Tips och varningar


 • Införliva transport fönster i din design genom att skära ut små cirklar eller rektanglar på vardera sidan av din transport med avbitare. Twist de lösa ändarna runt en tråd "fönsterkarm" för att avsluta Windows
 • trådändar kan vara vassa. När det är möjligt, böj ändarna att möta aktiv så du inte repar dig själv när du plockar upp eller flytta din Cinderella vagn.
 • Annan artikel

 • gör det själv reupholstery
 • kakel backsplash idéer med hjälp av koppar
 • varför bränna glödlampor i mitt hus ut så ofta?
 • stora lager frisyrer
 • idéer för att ersätta trappa räcken
 • diy dekorativa bottenplatta värmare omfattar
 • funky källare inredningsidéer
 • idéer för veranda finish
 • hur en NASCAR rum
 • kök idéer för smala kök
 •