jämförelse av olika typer av bänkskivor

jämförelse av olika typer av bänkskivor

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-11-18

Den bänkskivan är i fokus i köket. Det är en av de första saker som folk ser, och det tjänar en viktig roll i livsmedel och lagring. Det är viktigt att använda material för din bänkskivor vara hållbara och funktionella, men vackert. Varje typ av bänkskivan material har sina fördelar och nackdelar, så det är viktigt att välja bänkskivor korrekt.

Granit

bänkskivor i granit är en av de mest slitstarka bänkskivor tillgängliga. Förutom att vara hållbara, bänkskivor i granit är mycket eleganta och bets-resistenta. De är också resistenta mot värme, flisar sig eller spricker. Eftersom granit är en sådan hård sten måste extrem försiktighet användas vid placering dyra glas och porslin på granit bänkskivor eftersom dessa lätt kan märken eller repor. Bänkskivor i granit kräver lite underhåll än en periodisk återförslutning.

Laminat

Laminat bänkskivor anses vara en av de mest mångsidiga bänkskivor och finns i en mängd olika färger, ytbehandlingar och mönster. Laminat bänkskivor är ett rimligt pris också. Detta gör laminat bänkskivor mycket populära. Men nackdelarna med laminat bänkskivor är att de lätt repas, som kan brännas av varma kastruller och kan oavsiktligt skäras med vassa knivar.

Keramiska plattor

Keramiska plattor är ett attraktivt alternativ för människor som gillar att anpassa deras bänkskiva är utseende. Olika färger och former av keramiska plattor kan inläggningar tillsammans för att skapa vackra personliga mönster och modeller. Keramiska motstår slitage bra och är ganska tålig och prisvärd. Nackdelen med keramiska bänkskivor är i första hand att injekteringsbruket används mellan plattorna kan bli smutsiga med tiden.

Metal

Metal bänkskivor, såsom rostfritt stål eller mässing, också är populära. Förutom att vara ovanliga och utöver det vanliga, är de rengörs enkelt, omöjligt att färga och tål extrem värme bra. De nackdelar med metall bänkskivor är att de är dyrare än de flesta stenmaterial, kan repas och konstruktionen val är något begränsade i jämförelse med sten bänkskivor.

Betong

Betong bänkskivor är färgade eller färgas i en nästan oändlig mängd färger och är ganska tålig. Betong är också mycket motståndskraftig mot värme. Nackdelarna med konkreta bänkskivor är att de kräver specialiserad professionell installation, vilket kan vara ganska dyra.

Annan artikel

 • hur man kan inreda ett marockanskt sovrum
 • hur man gör en faux öppen spis med ljus
 • hur man omforma en källare sovrum
 • om PAR-lampor
 • hur ram i svart konst
 • jämförelse av olika typer av bänkskivor
 • idéer om landet stuga dekorera
 • Hur säljer man en persisk matta?
 • hur man matchar en blå soffa med grå matta
 • Creative Lighting idéer för barnens rum
 •