modern stil hus planer

modern stil hus planer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-11-21

Samtida villaarkitektur har några identifierbara funktioner:. Reservdelar, enkla linjer, stora glasytor, en affinitet för sin webbplats, användning av naturliga material, utrymmen som rinner ut i varandra, och uppmärksammar miljöhänsyn. American Institute of Architects årliga utmärkelser markera de bästa och mest uppfinningsrika moderna hem design och kreativt tänkande bakom dem.

Utifrån-in

Ett samtida hus har enkla, rena linjer, en vidsträckt vanligt fönster när det finns en tanke att dra i och en exteriör som har en uppfinningsrik användning av klassiska material eller helt oväntade. Ett exempel är den amerikanska Institute of Architecture 2010 Bostäder Prismottagaren för en eller två-Familjen anpassade bostäder: Spiral House i Old Greenwich, Connecticut. Utsidan av huset, beläget på Long Island Sound, har vertikala lattor i västra cederträ och placeras ovanför flodslätten om stål stöder. Inomhus och utomhus utrymmen sammanfoga --- posten är en glaskub som öppnas för att en konkret gångväg och en sten och stenblock grått vattencistern. Det är både kantig och elegant men mjukar upp i det omgivande landskapet samt Seawall utsikt över oändliga vidder av vatten och horisont. Interiören är ledig, neutral nyanser, vilket gör att utomhus vistas för att ge mesta av färgen för rummen.

Återvunnet Hem

Miljö och ekonomiska frågor köra några av de mest uppfinningsrika moderna hem design --- ett gammalt hus ger ben för ett helt nytt koncept. Under våren Prairie, Wisconsin, en familj i en sliten, ville olämpliga förorts produktion hem en ny, ekologiskt vänlig utrymme på en begränsad budget. Snarare än en tår ner, blev design --- annan AIA 2010 vinnare märks Järn House --- en vändning. Stiftelsen, VVS och viktigaste väggar omkrets behölls, men inredningen var rensad och öppnade upp för att skapa rum som flödar in i varandra. Exponerad metall och trä takstolar upp i taket och får ljus in genom en lång, glaserat genomskinlig panel. Låg VOC färger, återvunnet stål, lokalt inköpta trä och Energy Star-klassade fönster har införlivats design från de första planerna. Den trä, sten och metall låda livas upp med olika vinklar och texturer och smyger smidigt in i träden på lutande egendom. Re-föreställa en befintlig hem med moderna linjer och värmen av trä gav det en helt modern känsla.

Box-on-a Box

En djärv modern design skapar en oväntad grannskapet i oanvänt utrymme som finns i nästan varje stad. Sky Ranch är en bostad ovanpå ett lager i Seattles Stimson Marina. I den lilla rutan på toppen av en stor låda kunde gå någonstans --- en lösning för urban trängsel som ger några spektakulära vyer och skulle uppfinna nya stadsdelar på himlen över gamla städer. Hemmet utnyttjar varje konventionen av samtida bostadshus design: metall-klädda och väderbitna trä utomhus, ett platt tak, golv till tak avskalade fönster-väggar, unfussy trä och inredning läder, en enkel fyrkantig svart öppen spis och vita väggar och tak, ett öppet kök med skiffer-toppad diskar och ö och inbyggd ljust trä skåp, och en takträdgård --- på lagret taket, naturligtvis-med träd planteras i industriella silver fat. Utsikt över hamnen gör det lilla hemmet verkar rymliga. Sky Ranch är ytterligare ett exempel på en AIA 2010 hemtrevlig design vinnare.

Annan artikel

 • idéer och projekt för ett barnets rum
 • instruktioner för en löstagbar sängkappa
 • hur man installerar spegel kakel
 • dekorera en matsal med palmer
 • diy faux finish med bruna papperspåsar
 • hur man gör tillfälligt rumsavdelare
 • hur man kan inreda ett badrum retrostil
 • master badrum måla idéer
 • snabba och enkla sätt att måla veranda räls
 • Om keramiska fisk vägg dekor
 •