pärla målning tips

pärla målning tips

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-11-27

En blänkande skimrande finish kan göra ett vanligt rum elegant och lägga intresse för en matsal, inträde, pulver rum eller salong. Pearl måla sista lagret eller två av rummet är en faux metod som kräver en grundfärg, en pärla päls och borsta eller rörelse pärla måla med en flottör spackel precis innan färgen uppsättningar. Resultatet kan bli fantastiskt, men det hjälper att veta några tekniker.

Förberedelser

Var noga med att låta baslack torka ordentligt innan du applicerar pärla pälsen. Om du har nya väggskivor, fyll den innan baslack. Om dina väggar är texturerat, borde du antagligen dem skumma överdraget innan du försöker faux måla med pärla. Efter baslack är torr, kanterna på första väggen använda målartejp för att maskera skall målas, där den möter den angränsande väggen och taket.

Rada upp dina prylar

När du är redo att tillämpa pärla garderob all din utrustning så att du kan arbeta utan avbrott när färgen är inställningen. Eftersom du har tejpade väggarna, behöver du inte att "klippa in" om färgen noga i hörnen. Bara börja tillämpa de pärla pälsen i slumpmässig korsvis penseldrag, som syftar till att få en bra tunt skikt över basfärg.

Fokusera på flytande pärla

utlånad som är gjord för "kit" av baslack och kompletterande pärla päls kommer att ge bäst resultat när du är redo att flytta måla runt. Detta är förmodligen den svåraste delen. Du måste få pärlan pälsen när den är klibbig men inte blöt och inte torr. Den utlånad kommer att "ta tag" pärlan lite och virvlar skapar ännu, glänsande utseende som fångar ljuset. Om du är ny i processen, prova pärla avslutande delen i en diskret hörn för att få kläm på det. När du har din rytm, kan du arbeta varje mur självsäkert och sluta med en bra finish.

Två lager är bättre än ett

allvarligt överväga ett andra skikt av pärlemor finish. Det andra lagret fördjupar pärleffekt, jämnar ut eventuella mindre-än-perfekt områden och i allmänhet ger ditt arbete en mer professionell polish. Efter allt som insats, klarlack pärla väggarna när de har torkat helt. En lack kommer inte bara att skydda dem, kommer det att öka glansen.

Rengöring

vänta sex veckor för pärla finish härda innan du försöker rengöra någon streck eller smuts från väggen. När pärla finish och klarlack har "botas" Använd en mild, icke-slipande rengöringsmedel för att avlägsna all smuts. En pasta av bakpulver och vatten appliceras med en mjuk trasa kan tryggt rengöra ditt vackra finish.

Annan artikel

 • blackout gardin vs termisk draperier
 • viktorianska fönster stilar
 • ekonomisk fönster behandlingar
 • saker som behövs för att hänga en ljuskrona
 • vad är en nivå 1 duntäcke?
 • hur man gör en rustik kök arbete
 • dekorera en ny bebis plantskola
 • hur man täcker en oattraktiv klyftan mellan en granit bänkskivan & en bricka backsplash
 • hur man kan inreda italienska sovrum
 • hur man kan inreda vardagsrummet bilder
 •