unika inredningsidéer med fasan fjädrar

unika inredningsidéer med fasan fjädrar

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-11-03

När du letar efter sätt att lägga till lite originalitet med en konstruktion som system, för att använda fjädrar ge ditt utrymme volym och textur. Välja att designa med fasan fjädrar ger dig ett alternativ till andra fjäder typer, såsom struts och påfågel fjädrar som inte alls lika kraftiga eller lång. Lyckligtvis, fasan fjädrar finns i en mängd färger och stilar eller kan färgas för att din önskan.

Feather Vaser

För en snabb och enkel gran till ditt vardagsrum eller kontor, ge rummet en modern stil med en explosion av textur med hjälp av fasan fjädrar. Använd en hög klar vas av någon stil kan det vara en cylinder, päron-form eller fyrkantig. Använd tydliga hantverk lim för att fästa fjädrar jämnt fördelade runt vasen. Du hittar med hjälp av en cylinder eller lång fyrkantig vas lättare att arbeta med. När du fyller vasen med vatten och blommor, kommer du att ha kontrasterande konsistens alla med naturlig tema. Alternativt, om du föredrar att använda mönstret inom blommor, limma fjädrar på insidan av vasen med den färgade sidan av fjädrar utåt. Väljer att lämna vasen som är eller fylla med dekorativ vas pinnar och lägga till några av de kvarvarande fjädrar till arrangemanget.

Feather tabell

Om du verkligen vill skapa en signatur pjäs som är både unik och lätt att göra, samla tillräckligt fjädrar att täcka ett sidobord som ett sidobord eller TV facket. Du kommer att behöva använda ett lim som kommer att fästa permanent på bordsskivan och i vissa fall kan du behöva sand uppifrån och ner med en mid-grade sandpapper eller borste. Du hittar alla typer av lim och slipning leveranser till din lokala konst leverans eller järnaffär. Ordna fjädrar i den design som du vill ha. Eftersom fasanen har så många original blandningar av märkningar i sina fjädrar, kommer varje del som du skapar ser annorlunda ut när du väljer att använda fjädrar med skiktning eller fläckar. Limma flera lager av fjädrar ovanpå andra fjädrar för mer djup och låt torka helt. Denna tabell skall användas för dekorativa ändamål.

Dekorativa vägg

Om du verkligen är intresserad av att arbeta på en dekor projekt väl rustade för ett hem, kontor eller händelse Design Challenge, överväga att skapa en enda vägg av fjädrar för ett rum med känsla. Beroende på din konstnärliga smak och smak, kan du välja att använda silver fasan stjärtfjädrar som är vita med silver specifikationer eller de färgglada Lady Amherst fjädrar som har en python orm-liknande tryck på vänster sida och en leopard-liknande tryck på höger . Fatta beslut innan du beställer om du vill att fondvägg att bara vara en accent till allt annat i utrymmet eller en brännpunkt. Anbringa en styrelse, tunn plywoodskiva eller ljus kartong mot väggen med spik eller en tung häftpistol så detta dekoration är inte permanent. Applicera fjädrar med lim och låt torka.

Annan artikel

 • vilken typ av primer och färg som ska användas för köksluckor
 • modern burspråk behandlingar
 • hur man skapar dekorativa väggmålningar kök kakel
 • runda fönster behandlingar
 • hur man kan inreda ett sovrum för en tonåring flicka
 • diy tunga hyllor
 • hur man hänga dekorationer på fasader i vinylplast
 • hur man väljer yttre husfärg
 • interiör design idéer
 • källaren kakel idéer
 •