diy tidskriftssamlare

diy tidskriftssamlare

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-13

Om tidningar hopar sig runt hemmet belamra soffbordet, dominerar ditt kontor område eller skapa en lavin fara på nattduksbordet, är det dags att ta kontroll över kaos och upprätta ett system för tidningen förvaring och organisation. Du har förmodligen sett tidningen filer i flera olika butiker, men inte köpa en på grund av priset eller titta var inte rätt. Detta DIY version skapar samma produkt till en bråkdel av priset och kan du anpassa filens slutliga utseendet, att skapa något som sömlöst integrerar i din inredning.

Du behöver:
Kartong
. Måttband.
Skriva verktyg.
Rak kant.
Mattkniv.
Lim.
Tyg, dekorativa papper eller tapeter.
Sax.


1.
Skär din kartong till en lång rektangulär remsa som mäter 15 inches med 29 inches.
2.
Hitta den exakta mitten av långsidan av kartong och markera det. Åtgärd 2 inches från varje sida av varumärket. Mark dessa fläckar, det finns nu en 4-tums markerat sig i centrum av kartong
3. .
Åtgärd 5 1 /2 inches ner från kanterna på 4-tums märken, ritar en 5 1/2-tums lång rad ner från var och en av 4-tums varumärken. Rita en cirkel i slutet av dessa linjer. Rita en horisontell linje mellan dem. Förläng linjerna helt ner till botten av kartongen.
4.
Åtgärd 8 inches insidan från varje ände av samma långsida kartong. Mark dessa två platser. Åtgärd 4 inches insidan från varje ände och markera, dra sedan en linje ner från dessa punkter.
5.
Använd dina rak, dra en diagonal linje från den 8-tums märke på en sida till den närmaste kretsen på 5 1/2-tums varumärket. Upprepa med andra sidan.
6.
Skär ner diagonala linjer och på den horisontella linje som förbinder dem.
7.
Mäta från höger sidan av långsidan av kartongen, göra en markering 11 1 /2 inches ner från toppen. Använd dina raka staven, skapa en horisontell linje som sträcker sig helt över kartong från höger till vänster.
8.
Klipp ut en rektangel från det nedre vänstra sidan av kartong som mäter 4 inches lång och 3 1 /2 inches tall.
9.
Använd rektangeln du skär ut som en disposition för den högra sidan av papp, placera den upprätt med den längsta kanten vertikal vid nedersta högra delen av kartong och rita runt det
. 10.
Placera mallen i centrum botten av kartong, upprätt med den längsta kanten vertikala och dra runt den på nytt. Anslut dessa två boxar med en horisontell linje som bisects den rektangulära sektionen som förbinder rutorna.
11.
Från nedre högra delen av kartong, skär ut botten lång rektangel du nyss skapade . Klipp ut samma avsnitt på vänster sida för att slutföra rutan Fil
12
Klipp slitsar upp från sidorna av mitten nedersta rutan. . Dessa slitsar ska nå lång horisontell linje. Skär en liknande springa till rätt låda.
13.
Lägg din låda ovanpå din dekorativa papper eller tyg. Rita en kontur runt lådan, vilket ger en 3-tums gränsen på alla sidor.
14.
Vik din kartong till en tidskriftssamlare form med hjälp av övriga linjer som vika poäng. Limma överlappande områden tillsammans. Låt limmet torka över natten.
15.
Täck utsidan av din fil med lim och fästa dekorativa tyg eller papper, vika extra gränsen insidan och limma för att skapa ett färdigt utseende.

tips och varningar


 • För bästa resultat, använd kartong med så lite rippel konsistens som du kan hitta.
 • För en enklare version av detta projekt , använder gamla flingpaket med ett övre kanten skär ut.
 • Annan artikel

 • hur man hänga en gardinstång på en aska block vägg
 • hur man beräknar lumen
 • hur man målar ett rum vägg
 • hur man utformar en gård kontor
 • hur du lägger dekorlister att en dörr
 • designidéer för målade bilder badrum fåfänga
 • stilar i dörr trim
 • hur man bygger ett litet hörn hylla
 • hur man bygger en vägg kuriosa skåp
 • hur man utformar ett eget badrum
 •