hur man utformar ett väggur

hur man utformar ett väggur

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-02

Gör din egen klocka ur nästan alla hittade platt föremål. Genom att använda en klocka kit, kan du omvandla en mängd objekt till intressanta dekorativa urtavlor för din nya väggklocka. Detta ger en en av ett slag bit dekoration för ditt hem som kommer att stå ut. Genom att skapa egna klocka du kan anpassa utseendet för att passa inredningen i ditt rum

Du behöver:. .
Urtavlan
Klocka kit.
Antal markörer.
Hammer.
Nails.
Borrmaskin.
Kobolt borr.
Sawtooth hängare kit.


1.
Välj en urtavla. Nästan alla platt föremål kan bli en urtavla, så kreativ. Överväg att använda ett konstverk, ett magasin, en dekorativ tallrik, en bit trä, eller ens en skateboard. Det viktigaste kravet är att objektet kan du placera numren i exakt var och är gjord av ett material som kan borras igenom.
2.
Välj siffrorna för klockan. Siffrorna kan målas eller skrivs på en funky look. Det finns också mindre antal klistermärken och stenciler finns på de flesta båtar butiker. Överväg att använda markörer istället för siffror. Detta öppnar upp dina möjligheter och ger dig möjlighet att vara kreativ. Använd små bilder, paljetter, eller spik för att markera platsen för varje nummer.
3.
Gör en grop på urtavlan där du vill ha mitt på klockan för att använda en hammare och spik. Detta är ofta direkt i centrum av urtavlan, utan också ser bra ut åt sidan eller i ett hörn. Experimentera med idéer för att få bästa resultat.
4.
Borra ett hål genom urtavlan med hjälp av en borrmaskin och en kobolt borr. Använd dimple som en guide för skruven. Slipa kanterna i hålet med en fil för att rengöra någon ojämna kanter.
5.
Tryck stammen av klockmekanismen genom hålet och fäst bricka och mutter för att hålla mekanismen i plats. Klockan kit levereras med alla nödvändiga delar för montering av mekanismen och visare.
6.
Fast timvisaren först, följt av minutvisaren och en mutter för att hålla alla bitar på skaftet. Dessa poster har tagits i klockan kit. Om det finns Vägbeskrivning finns i klockan kit, läsa dem för att säkerställa att ordningen på händerna är korrekt för den modellen.
7.
Placera den andra handen ovanpå muttern och täcka stammen med locket. Klockan Mekanismen är nu helt knuten till urtavlan. Att slå på den, lägga ett batteri på baksidan av klockan.
8.
Skriv eller bifoga siffror var 30 grader runt ytan på klockan. Använd en gradskiva för att vara exakt. Om siffrorna är avstängda, kommer klockan inte exakt tala om tid.
9.
Fäst ett kit sågtand hängare med hammare och spik för att lägga till en läpp att hänga upp klockan. Satsen levereras med sågtand hängare och två små spikar.

Annan artikel

 • bottenplatta målning tips
 • flytande ljus instruktioner
 • hur man kan inreda en vägg med bildramar
 • dekorera en flickas sovrum i blommor
 • om smide dekorativa räcken & balkonger
 • sparsam formell badrum idéer
 • hur man använder trasa blöjor för ett fönster behandlingsmetoder
 • järn spis verktyg
 • hur man bygger skärm paneler
 • diy fönster gardinkappor
 •