kök projekt inredningsidéer

kök projekt inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-15

ditt vardagsrum ska få dig att känna mysiga, välkomna och inspirerade. Istället för att ha en intetsägande kök som visar ingen identitet, varför inte piffa upp det utrymme genom att strö i lite färg, teman eller speciella inredning? Det finns många sätt att förändra ett rum och göra det till liv, från att använda färg till dekorativa föremål och använda kulturen som ett tema. Designa ditt kök på ett sätt som speglar vem du är som person-och som stylist. Bara några stycken eller burkar med färg kan drastiskt ändra ditt vardagsrum.

Tema Kök

Välj ett tema och köra med den. Enligt Midwest bo, det finns massor av kök stilar du kan försöka att ge det en dos av liv och personlighet. Allt du behöver är några idéer och en uppsättning tema. Sedan kan du dekorera ditt kök enligt vad som passar stilen. Välj ett tema som du älskar. En rustik kök, till exempel, skulle visa trä skåp, naturfärgat vaser, skålar och tallrikar, några växter eller handvävda fruktkorgar. Ett modernt kök, å andra sidan, kan man använda sig snygg, silver skåp, rostfritt stål bänkskivor och enkla, geometriska-mönstrade porslin.

Färgglada Estetik

Välj en färg som man kan omge dig. Istället för att köpa saker som passar en specifik idé eller stil, gå till en ny estetik alla genom att använda färg. Färg kan göra all skillnad: en mjuk gul färg jobb, till exempel, kan ge rummet en mysig, stuga känsla. En elektrisk kalk, å andra sidan kan ge det en eklektisk, modern känsla. Om du vill gå på en naturlig look, prova att använda färg i nyanser av blått, ljusbrun och brun. För något mer kryddig, anser en ljus röd eller grön färg. Köpa in vissa porslin och inredning i samma färg för att binda i färgen. Gå inte överbord genom att matcha allt, men strö färgen i så att kökets estetiska är enat.

Fusion Kök

En rolig kök projektidé, beskrivs av hemsidan för Hem Trädgård Television (HGTV) består av blanda stilar i östra och västra världar i ditt kök. Prova dekorera ditt kök med både accenter i din hemstad eller stat (hänga en eller två landsbygden bilder inne i en trä-snidade fotoram om du bor i ett land område, till exempel) medan du lägger ett foto taget i en östlig land. Du kan också välja att dekorera ditt kök som vanligt, men lägger till element i östra världen: en östlig kryddhylla, några persienner bambu eller några statyer i östra symboler. Denna fusion kommer att samlas för att ge köket ett slags symmetri.

Annan artikel

 • hur hyllan med flätade korgar
 • instruktioner för att göra en träkista
 • utomhus teman för inredning idéer
 • Hur kan jag inreda min trappor?
 • träpanel & behandlingar vägg
 • hur ram i svart konst
 • typer av granit kanter
 • hur du ändrar kombinationen på en Ardell säker
 • badrum remodling idéer
 • hur man kan inreda taklampor
 •