visa idéer för hösten

visa idéer för hösten

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-14

Hösten är en favorit säsong för många människor på grund av det svala temperaturer, klara luften, ändra lövverk färger och festligheter semester. De som tycker att dekorera bör överväga firar i höst genom att införa vissa säsongsmässiga inredning idéer i hemmet. Tänk på att göra en höst knutpunkt för din matbordet, vilket skapar en festlig krans för din dörr eller använda pumpor som ljushållare.

Lätt Höst Höjdpunkten

Hitta en korg som är låg och lång att använda som bas för din mittpunkten. Samla en mängd olika material att fylla korgen. Förslag även små pumpor, torkade kalebasser, ekollon, kottar eller torkade blad. Placera stora objekt, till exempel pumpor eller kalebasser, i botten av korgen, använd sedan mindre poster för att fylla i luckorna. Använd material med olika färger för att ge din mittpunkten sort. Håll också den totala höjden på mittpunkten låg att se till att gästerna sitter tvärs över bordet från varandra kan lätt föra ett samtal och njuta av varandras sällskap.

Torkade Krans

Gör en minskning krans som ska visas i ditt hem. Besök hantverk butik och köpa antingen en skum eller tråd krans som ska användas som krans bas. Därefter samlas de material som ska användas för din krans. Anpassa krans genom att göra det av torkade blad eller blommor, konstgjorda frukter, torkade bär, ekollon eller kvistar. Använd en hot-limpistol och blommor tråd att fästa material till krans bas, se till att det inte finns några kala områden visar. Låt gott om tid för att limmet torka innan du hänger kransen. I höst krans gör ett perfekt komplement till din dörr för att välkomna gäster till ditt hem under semestern.

Pumpkin ljushållare

Samla pumpor och ljus att göra så många ljushållare som du behöver. Tvätta utsidan av pumpor med vatten för att avlägsna lös smuts och sedan klippa bort stjälkar av alla pumpor. Placera ett ljus på toppen av pumpa och använda en penna för att spåra runt botten av ljuset. Använd en vass kniv för att noggrant skära ett hål något mindre än den du spåras, och tryck sedan på ljuset i hålet. Ljuset bör vara säkert utan risk för halka. Om du vill, dekorera runt basen av ljuset med hjälp av torkade blommor eller blad. Använd dessa ljushållare som dekor bitar inom eller utanför ditt hem eller som en grundsten.

Annan artikel

 • hur man kan inreda ett romantiskt badrum
 • hur man utformar ett badrum med färg
 • hur man kan inreda ett hus på en viktoriansk stil
 • tvättstuga hyllor idéer
 • crackle paint effekt
 • rustika fönster behandling
 • strand sovrum inredningsidéer
 • hur man använder mastix på marmor för ett kaklat spis surround
 • hur refinish skåp MDF termofolien
 • hur man hänga en gardinstång på en aska block vägg
 •