hur man skapar en enhetlig sovrum och badrum design

hur man skapar en enhetlig sovrum och badrum design

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Om din master bedroom och master badrum känns osammanhängande och brist harmonisk du00C3 u00A9 cor blandning, då behöver du skapa ett sätt att föra de två separata rum för att bilda en enad utrymme. Att skapa ett enat sovrum och badrum hem design, måste du överväga vilka element som behöver upprepas i båda rummen, och vilka aspekter måste tas bort helt och hållet. Dessutom måste du välja en färg färg för väggar som är sammanhängande och konsekvent i sin designer överklagande. Följ dessa enkla förslag för ett sätt att förena ditt sovrum och badrum inredning. Som kan ses på den här sidan kan DecoratingInspirations. com hjälpa dig med dina idéer rum blandning

Du behöver:. .
Kompletterande accessoarer
sängkläder.
sängar.
dekorativa accenter.
ett enhetligt tema.


1.
Välj Konsekvent accentfärger

Om du införa för många färger i ditt sovrum och badrum design, kommer du avsluta med en visuell besvär som splittrat. En regnbåge effekt i ett stort sovrum och badrum är inte utseendet du fotograferar för. För att undvika detta oönskade blandning av färger, väljer konsekvent accentfärger som ser tilltalande i båda rummen. Eftersom det är en accent färg kan du använda den sparsamt om du vill, men det måste vara konsekvent i båda rummen. Neutrala accentfärger tenderar att förlora sin sammanhållande överklagande, så det är bäst att välja minst en mörk eller rik färg som ska användas som en blandning instrument för både sovrum och badrum design.
2.

Utforska Liknande Träbets

Om du införa liknande betsfärger och stilar i ditt sovrum och badrum design, kommer du att börja omedelbart att notera att de två rummen flyter ihop. Till exempel kan körsbärsträ skåp i ett badrum paras ihop med en körsbärsträ huvudgavel och byrå i sovrummet. På samma sätt kan en bedrövad trä medicinskåp i badrummet löpa parallellt med en skrikande trä skrivbord eller slut bord i sovrummet. Utforska liknande Träbets kan förse dig med en enande kraft i sovrummet badrummet kombination. CountryLiving. com, som kan ses på den här sidan kan erbjuda några kompletterande inredning tillbehör.
3.
Investera i kompletterande Linne

Om du införa kompletterande sängkläder i din sovrum och badrum inredning, kommer en subtil och elegant blandning av de två rummen växa fram. En mjuk vit bomull tröstare på sängen kan bli förälskad i två fluffiga vita handdukar hängde på en handdukshängare i badrummet. En mjuk och fluffig djurtryck kasta filten översållade hörnet av sängen ser elegant med en matchande djur print golvmatta i badrummet. Investera i kompletterande linne och tyger kommer att ge ett sätt att blanda sovrum och badrum design tillsammans på ett sätt som är naturligt och ögat tilltalande. En harmonisk sovrum och badrum design är ett elegant sätt att skapa enhet i ditt hem design.

tips och varningar


  • Animal print är ett positivt mönster som blickfång.
  • Distressed virke är målmedveten i sin design . . . ingen en kommer att tro att den är gammal eller utsliten.
  • Tänk på din tyg val för badrummet. Blödning tyger kan vraket en icke-fukt matta bevis golvet.
  • Annan artikel

  • idéer för svart-vitt badrum design
  • hur man skapar en enhetlig sovrum och badrum design
  • hur man skapar en stuga tema badrum design
  • smala badrum design idéer
  •