hur man skapar en stuga tema badrum design

hur man skapar en stuga tema badrum design

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Charmigt badrum är inte bara ett minne blott. Ett badrum måste vara funktionella, men det betyder inte att det inte kan vara charmerande. Om du vill inreda ditt badrum i en stuga stil du00C3 u00A9 cor motiv, sedan tillämpa dessa enkla tekniker för att din design. För att få en sann stuga tema badrum, måste du kunna samordna din dekorativa tillbehör på ett sätt som är enkel och land som. En stuga badrum måste ha dessa tre element som vara trogna den samlande Motiv: stuga utskrifter, rustika möbler och utsmyckade tillbehör. . För några kreativa idéer, som kan ses på denna sida, besök Target. com

Du behöver:.
Blommig handdukar
torkade blommor.
pärlor.
feminina bad inredning.
blommiga tyger.


1.
Stuga Skriver spelar en stor roll

Stuga tryck och lantlig stil tyger spela en stor roll i badrummet design. Blommig, randig, naturliga och djur teman i mjuka pastellfärger som vita, rosa, grönt och gult ger mjukhet och naturlig skönhet för en stuga tema badrum. Charmig stuga badrum design kräver användning av mjuk och dämpad skriver att förhöja den totala visuella intryck. Dessa land motiv kan användas i ett duschdraperi eller sjunka kjol design som påminner om dagar i en lantlig stuga. Samordnande mönstrade tapeter eller faux målning kan också användas för att framhäva den mjuka och naturliga inslag i en stuga badrum.
2.
Rustika möbler Lägger Struktur och stil

En charmig stuga badrum kommer att ha en färdig titt om små bitar av rustika möbler läggs till rymden. Till exempel kan ett litet decoupage hylla, rustikt linne skåp, eller vintage fåfänga lägga all struktur och stil på toaletten. Den visuella intryck stuga badrum design bygger på dess shabby chic dekorativa element. Om du vill lägga på textur av en stuga badrum, kan du lätt ångest skogen på en liten fåfänga eller medicinskåp så att det ser rustik och äkta. Enkelt av rustika möbler stelnar stugan dekorativa överklagandet i ditt badrum. JCPenney. com, sett på den här sidan kan ge dig rustika inredning tillbehör.
3.
Ornate tillbehör Bring allt Hem

Stuga badrum design bara skulle inte vara detsamma utan några utsmyckade tillbehör att förena utseendet. Mässing sjunka tillbehör som en tvålpump eller tandborsthållare kan lägga en del av lantlig charm till rummet. En färgglad blomsterprakt i en genomskinlig vas, en silvrig pärlstav klocka och charmiga handdukar kommer att föra hela dekorativa temat till slut. En stuga stil badrum är enkel, rustik, elegant, och mest av allt helt förtjusande. Tillämpa dessa enkla tekniker kan du skapa en stuga tema badrum som är kvinnligt och ornately utformas.

Tips och varningar


  • Cottage utskrifter kan vara rik på färg. . . Att de inte behöver vara pastell.
  • Modern stuga tillbehör kan målas vit eller blekt grönt för en modern effekt.
  • Blommor gardiner och blommiga säng beläggningar är för mycket. Begränsa blommiga mönster till ett huvudområde.
  • Annan artikel

  • idéer för svart-vitt badrum design
  • smala badrum design idéer
  • hur man skapar en stuga tema badrum design
  •