idéer för svart-vitt badrum design

idéer för svart-vitt badrum design

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Svart och vitt är en fantastisk färg kombination som kan göra en riktig förklaring. Mixen av svart och vitt kan passa en mängd olika stilar. Denna kombination kan skapa en sofistikerad, elegant, modernt eller traditionellt utseende i alla utrymmen. Om du är på väg att göra ett badrum makeover, det finns en mängd olika sätt som du kan infoga svart och vitt i detta utrymme.

Flooring

De material och färger som du använder på din badrumsgolvet kan ange tonen för hela utrymmet. Om du ska med en svart och vit tema kan du infoga lätt det i ditt golv. Stora keramiska plattor kvadrat kan läggas i ett schackbräde mode, skapar en retro-look i detta utrymme. För en sofistikerad, high-end utseende, täcka golvet i vit marmor eller svart granit. För en intressant och iögonfallande utseende, kan ett konstnärligt mönster skapas av vitt kakel i mitten av en helt svart klinkergolv.

Fixtures

Fixtures är ett annat sätt att införliva dessa färger i ditt badrum. Uppnå ett land titt genom att installera en vitkalkad av trä fåfänga med böjda ben och spaltgolv dörrar. För en modern design, installera en svartlackerad fåfänga med raka ben. Övriga anläggningar som kan installeras i dessa färger inkluderar toalett, badkar och handfat.

kakel

keramik, glas, marmor eller granit plattor används vanligtvis för olika badrum ytor, eftersom de är lätta att rengöra och tåla vatten konstant exponering. Kanske du använder kakel för din fåfänga bänkskivan, på väggarna eller i duschen. Men du använder kakel, är det lätt att välja kakel som passar in i den svartvita tema. Använd tunnelbanan kakel på väggarna i någon eller båda färger för en trendig look. På insidan av din dusch, använda svart och vit mosaik att skapa en intressant look. På bänken, svart och vitt kakel skära i en sexkantig form erbjuda ett modernt utseende.

Tillbehör

Om du är på en budget eller inte är att ta på en hel badrum remodel, men du fortfarande vill ha en nytt utseende för detta utrymme, kanske den enklaste och mest prisvärda sättet att göra det är med tillbehör. En duschdraperi drastiskt ändra utseendet på rummet. En spa-känsla kan ställas in med en vit våffla-väva gardiner. Prova en svartvit toile skriva för en fransk Provincial inspirerat rum.

krispiga vita handdukar placeras på en svart hylla är också iögonfallande.

svart shag kasta mattor på golven för att lägga värme till utrymmet.

svart och vitt geometriska mönster kan ramas och hängde på väggarna som konst.

Andra tillbehör som du kan lägga inkludera en tandborste och tvål hållare, korgar och även en papperskorg i de valda färgerna.

Annan artikel

  • idéer för svart-vitt badrum design
  •