smala badrum design idéer

smala badrum design idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Skapa den perfekta badrummet design är ofta begränsas av utrymme. Badrum, särskilt i en remodeling projekt tenderar att ta en lägre prioritet i förhållande till de andra boende. Medan din plats kan vara begränsad, kan den komfort och mångsidighet i ditt nya badrum utformade för att underlätta kraven från både form och funktion. Det är viktigt att hålla fyra viktiga delar i åtanke när du skapar ett smalt badrum design: toalett, handfat, dusch och lagring.

Toalett

I rörelse toaletten är möjligt och ibland ekonomiskt, kommer det att öka vanligtvis projektet tid och kostnad dramatiskt. Den mest effektiva badrum design kommer att behålla alla platser VVS armatur

Diskbänkar

Att integrera låg profil fåfänga och fristående sjunker in ditt badrum design kommer bidra till att frigöra en massa yta. Lägga golvyta ökar fysisk komfort och estetiskt värde. Piedestalhandfat är det mest effektiva sättet att lägga golvyta men också minska rummets lagringskapacitet. En låg profil fåfänga, med en gård stil sjunka overlay, sparar plats och ger samtidigt en smula under diskbänksskåp lagring. En standard fåfänga diskbänksskåpet åtgärder 21 inches djupt. Smala fåfänga skåp åtgärd 16 till 18 inches djup med 5 till 3 inches sjunka överhäng längst upp i mitten. De möjliga besparingarna i golvyta är nästan en halv fot, vilket kan vara betydande.

Dusch

Byta ett badkar med en walk-in anpassade kakel duschen frigör ännu mer golvyta. När det är möjligt, kommer att behålla avloppet och blandaren närhet minska tid och kostnad. Byta plats på plats för en liten duschkabin kan nästan skära golvet tidigare ägnas åt ett badkar med hälften. Du kan behöva några fler inches på djupet, men längden kan minskas med mer än 50 procent

I -vägg Lagringskapacitet

Det finns en stor mängd outnyttjad plats inom stud-ram väggar. Inbyggda hyllor utöka den användbara vardagsrummet utan att kompromissa golvyta med hjälp av glömda rum i stud inramade-väggar. Ta bort sheetrock och isolering och sätta kundanpassade trä hyllor eller skåp i deras ställe är ett kreativt sätt att använda en annars oanvänd ogiltigt. Detta koncept är bäst tillämpas på innerväggar endast, såsom avlägsnande av SHEETROCK och isolering från ytterväggarna kommer att kraftigt minska hemmets totala effektiviteten.

Annan artikel

  • smala badrum design idéer
  • idéer för svart-vitt badrum design
  •