hur man inför konstglas i ett badrum design

hur man inför konstglas i ett badrum design

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-21

Samtida konst glas kan vara en glamorös accessoar för modernt badrum design. Amerikanska konstglas designers som Blenko erbjuder ett stort utbud av bitar konst glas som kan ingå i ditt badrum du00C3 u00A9 cor. Modern konst glas ger en känsla av lyx och elegans till ett badrum design. Lyckligtvis har konstglas för badrummet inte vara dyrt. Äkta samtidskonst glasbitarna kommer ofta som reproduktioner, så att du inte behöver betala skandalösa priser för välgjord modern konst. Du har verkligen inte att ta många bitar konstglas i ditt badrum du00C3 u00A9 cor eftersom en dramatisk objekt kommer att göra en väl definierad uppgift. Modern konst glas innehåller färg och rörelse till en förnuftig och stilrena badrum utrymme
1.
Välj lysande färger. På grund av det faktum att moderna badrum omfamna ren, tydlig design element och inredning, du kan välja en lysande konstverk glas som är definitivt inom din budget. TJMaxx har en magnifik samling av levande samtida verk konstglas som varierar mellan tio och trettio dollar per styck. Även designers som Blenko har stora autentiska föremål konstglas som kan köpas för mindre än hundra dollar. Intressant nog kan konstglas också hittas på loppmarknader, butiker sparsamhet och butiker återförsäljning. Även om konstglas är prisvärd, vill du fortfarande att investera i bitar som är av hög kvalitet och kommer att stå sig genom tiderna.
2.
Välj en kontaktpunkt konstverk glas. På grund av den färger, modern design, och skillnader storlek kan en bit av konstglas finnas gott för ditt badrum design. Utsmyckning ett modernt badrum handlar om rena linjer, modernt du00C3 u00A9 cor, och elegans. Om du lägger till alltför många bitar av konstglas i du00C3 u00A9 cor, kommer du att avsluta med ett mellanslag som ser oorganiserad. En dramatisk konstverk glas kan verkligen göra en storslagen uttalande. En eller två välplacerade tillbehör med en explosion av färg är mest effektivt skildra ditt intresse för modern konst. En Blenko Jeanie flaska ligger på hörnet av ditt badrum fåfänga kommer säkert att uppmärksamma dina gäster.
3.
Ge skulpturala element. Badrum design med konstglas bygger på skulpturala element som är så tydligt definierade. Kurvorna och siluetter som visas på en samtida konstverk glas ger en känsla av rörelse till ett badrum. Även enkla glas former har en konstnärlig skulptural design, så elegant och modern bitar lägga till en känsla av mångsidighet till rummet. För bästa visuella effekter, föreställa visa din konst glas som om den var i ett museum. Utrymmet är stilren, enkel och elegant, men den konstnärliga bitarna gör att du känner att du är i en levande och föränderlig miljö. Samtidskonsten glas är en glamorös tillägg till ett modernt badrum utrymme. Det överkomligt pris, dramatisk vädjan, och känsla av rörelse framkallade av konstnärlig design skapa en mogen och sofistikerad badrum överklagande.

Annan artikel

  • smala badrum design idéer
  • hur man skapar en enhetlig sovrum och badrum design
  • idéer för svart-vitt badrum design
  • hur man skapar en stuga tema badrum design
  • hur man inför konstglas i ett badrum design
  • små master badrum design idéer
  •