hur man skapar ett badrum design

hur man skapar ett badrum design

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-22

Oavsett om du designar ett badrum för en stor eller en liten yta, det finns fyra olika element som måste tas upp: bekvämlighet, personlig integritet, lagring och motiv. Att hålla dessa fyra delar i åtanke genom hela designprocessen kommer att bidra till en funktionell och vacker plats

Du behöver:.
Måttband
. Skissblock.
Penna.
Härskare.
Räknare.


1.
Bestämma stilen och motiv i rummet. När man överväger en ny design tema, med tanke storleken av utrymmet kommer att bidra till att skapa det önskade resultatet. Till exempel, om du funderar på en elegant motiv med rika mörka träslag och varmare toner färg, kommer dessa designteman absorberar mycket mer av det visuella rummet, vilket gör området ser ut och känns mindre.
2.

Mät ytan exakt, notera platser VVS linje, eluttag och fasta hyllor eller garderober. Skiss storlek och geometri av utrymmet till skalan. Mark och etikett mätningarna av rummet klart.
3.
Skapa minst tre grova mönster beskriver den ideala placeringen av handfat, dusch, badkar, toaletter och förvaringsutrymmen. Dessa grov konstruktioner måste grundas uttryckligen på de områden som mätningar. De Rörmokarartiklar är förhandlingsbara, men tänk på att flytta dessa fixturer kan öka kostnaden för projektet och komplexitet dramatiskt.
4.
Från de första grova mönster, välj en design som uppfyller de krav av form, funktion och budget lämpligen.
5.
Kontrollera ursprungliga mätningar och att rita om valda konstruktionen i enlighet med de kontrollerade specifikationer. Justera slutliga utformningen för att tillgodose nya idéer eller nyupptäckta variabler.

Annan artikel

  • hur man skapar en enhetlig sovrum och badrum design
  • smala badrum design idéer
  • små master badrum design idéer
  • hur man skapar ett badrum design
  • idéer för svart-vitt badrum design
  • hur man inför konstglas i ett badrum design
  • hur man skapar en stuga tema badrum design
  •