idéer för små boytor

idéer för små boytor

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-08-25

göra det bästa av ett litet vardagsrum kan vara en utmaning. Om du känner trångt i ditt vardagsrum kan du lura ögat att tro ditt utrymme är större med hjälp av några kreativa inredningsidéer. När du inte kan lägga någon faktisk ytor kan du använda utrymmet växande knep för att förvandla din lilla vardagsrum.

Färg

Öppna upp ditt lilla utrymme genom att måla det en blek skugga. Med hjälp av en blek, neutral palett hela utrymmet kan göra väggarna avta, så det utrymme verkar vara större. Undvik att måla ett litet rum en djärv färg, eftersom detta kan göra att det känns trångt och betungande. Måla taket i en ljusare nyans än väggarna att visuellt "höja" den och utöka ditt utrymme. Om du älskar färg, ta med starka färger i med tillbehör såsom kuddar, blommor eller konstverk.

Möbler

Ett vanligt misstag när du inreder ett litet utrymme är att fylla rummet med många små bitar av möbler. Istället är det bättre att välja endast ett fåtal större bitar, minska visuella röran. Enkla och stilrena möbler kommer att skapa en lugn, öppen känsla. Också vara uppmärksamma på att "visuella" vikten av möbler, inte bara dess faktiska storlek. Blek-färgade möbler verkar lättare än mörka möbler, och stoppade bitar med ben låna mer visuella utrymme än bitar med kjolar.

Lagring

Effektiv lagring är särskilt viktigt i ett litet utrymme levande, ty för bara ett par saker ur plats kan skapa visuella röran. Hyllor eller garderober inbyggda i nischer eller alkover kan vända Dead Space till användbara lagringsutrymme. Öppna hyllor kan monteras direkt på en vägg, för bokhyllor, visa eller kök hyllor, ett djup av 10 inches är allt som behövs. Kistor, köksskåp, koffertar, och sideboards är exempel på fristående, användbar förvaringsmöbler som kan användas i foajéer, vardagsrum, matsal och sovrum. Några bänkar och ottomaner har också inbyggda i lagringsutrymme.

Speglar

Använda speglar i ditt lilla utrymme kommer inte bara visuellt utöka rymden, men också förstora ljuset, vilket bidrar till en känsla av öppenhet. Placera spegeln mittemot en ljuskälla, till exempel ett fönster. Detta gör spegeln verkar vara ett annat fönster. Om din lilla rum har inga fönster, hänga upp en spegel öppnar upp rummet nästan lika mycket som ett fönster skulle. Speglarna anses av dekoratörer att bli makalöst fynd eftersom återspeglas utrymme kan frigöra ett litet rum från känslan med trånga.

Annan artikel

 • DIY: målning kök
 • billiga golv alternativ
 • stranden hem inredningsidéer
 • botemedel för saknade områden i feng shui
 • hem Utsmyckning idéer för gamla hem
 • spa fönster inredningsidéer
 • hur man hänga draperier
 • kan återställa målade möbler
 • hur du återvinner mattan för att göra ett område matta
 • sovrum och badrum idéer
 •